ovo je njena rutina

MARIJANA MATEUS PROSLAVILA 52. ROĐENDAN I SVI SE PITAJU SAMO JEDNO: Kako je moguće da izgleda TAKO DOBRO?

Marijana Mateus napravila nezaboravnu žurku za svoj 52. rođendan.

Vip priča
Autor:
MARIJANA MATEUS PROSLAVILA 52. ROĐENDAN I SVI SE PITAJU SAMO JEDNO: Kako je moguće da izgleda TAKO DOBRO?
Marijana Mateus proslavila 52. rođendan., Foto: Instagram / Marijana Mateus

Pedeset drugi rođendan Marijane Mateus, ako je suditi po fotkama koje je podelila na "Instagramu", protekao je u zaista sjajnoj atmosferi i odabranom društvu.

Naime, svoj rođendan, kao uostalom i svake godine, modna kreatorka je želela da obeleži na poseban način, pa je bliske i drage ljude okupila u jednom luksuznom restoranu, a jasno je da se potrudila oko svakog detalja kako bi sebi i prisutnima priredila nezaboravno veče.

Prelepa proslava protekla je u odličnom raspoloženju uz dobru muziku, pesmu, bogatu trpezu i kvalitetno vino, a tu je bila i prelepa dekoracija od prirodnog raznobojnog cveća.

Marijana Mateus
foto: Instagram / Marijanamateus

Za rođendan Marijane Mateus bile su specialno angažovane i kostimirane igračice koje su na najbolji način podigle atmosferu, a slavljenica je svećice oduvala sa raskošne torte na tri sprata koju je takođe dekorisala u cvetnom maniru.

Marijana Mateus
foto: Instagram / Lika_Mishka

Naša modna dizajnerka je kao i uvek blistala, a za ovu priliku se pojavila u atraktivnoj beloj mini haljini, koja je savršeno istakla njenu besprekornu figuru. Iako se odlučila za veoma jednostavnu odevnu kombinaciju, ispostavilo se da je napravila pun pogodak - haljina joj je stajala kao salivena, pa je i još jednom dokazala da su godine za nju samo broj.

Pored rođendanskih čestitki i najlepših želja, neizbežni su bili i komplimenti na račun njenog zaista fenomenalnog izgleda, a dame složne u mišljenju da nikad bolje nije izgledala nisu mogle da se ne zapitaju za tajnu Marijanine mladolikosti i lepote.

- Sportom se bavim od malih nogu i trudim se kad god imam vremena vežbam. Za moj izgled je većinom zaslužna genetika ali bila bih nekorektna kada bih rekla da je to jedina tajna mog dobrog izgleda. Ništa ne može samo od sebe. Već godinama strogo vodim računa o ishrani i skoro svaki dan vežbam najviše 45 minuta - otkrila je jednom prilikom Marijana.

Prvi jutarnji obrok nikada ne preskače.

- Doručak je najvažniji i trudim se da ga nikada ne preskačem. Moj jutarnji ritual je da kada se probudim prvo popijem kafu pošto sam veliki ljubitelj, a potom pojedem manju količinu kornfleksa sa voćnim jogurtom. Važno je da svaki dan u ishranu obogatim i nekim voćem. U poslednje vreme najviše volim da jedem crveno grožđe i kivi za užinu, a ponekad jabuku, bananu, napominje Marijana.

Trudi se da izbegava kasne obroke.

- Trudim se da ne jedem mnogo kasno iako je to često nemoguće. Najviše volim da uveče oko 7 ili 8 sati izađem sa prijateljima na večeru - kaže Marijana, koja porede mnogobrojnih obaveza uvek nađe vremena da se posveti sebi.

Smatra da se ne postiže samo u teretani zgodan izgled tela.

-Za rekreaciju izdvojim 45 minuta dnevno i to je sasvim dovoljno. Ne moraju žene da idu u teretanu ili plivanje, najvažnije da stalno budu u pokretu, trče ili šetaju, savetuje kreatorka.

-Izazovna vremena navode nas da postanemo bolja verzija sebe. Svima nam je dato 24 sata dnevno. Način na koji ih koristimo utiče na životne rezultate. Za mene je vežbanje najbolje "bekstvo" jer mi oslobađa um i omogućava čistiji fokus. Počnite danas i poostanite osoba o kojoj se uvek sanjali i uživajte u prosecu - zaključila je Marijana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs