KAKO IZGLEDA JELOVNIK MARIJANE MATEUS: Zbog ove ishrane i načina vežbanja ima telo na kojem joj zavide duplo mlađe žene

Način ishrane zbog koje Marijana Mateus ima telo iz snova

Lepi & Zdravi
15:10h Autor:
KAKO IZGLEDA JELOVNIK MARIJANE MATEUS: Zbog ove ishrane i načina vežbanja ima telo na kojem joj zavide duplo mlađe žene
Marijana Mateus, Foto: Printscreen Youtube / marijanamateus

Modna kreatorka Marijana Mateus ima telo na kojem zavide i duplo mlađe devojke, a pored osmeha, njeno zategnuto telo je njen zaštitni znak.

"Sportom se bavim od malih nogu i trudim se kad god imam vremena vežbam. Za moj izgled je većinom zaslužna genetika ali bila bih nekorektna kada bih rekla da je to jedina tajna mog dobrog izgleda. Ništa ne može samo od sebe. Već godinama strogo vodim računa o ishrani i skoro svaki dan vežbam najviše 45 minuta - otkrila je jednom prilikom Marijana.

Marijana Mateus
foto: Printscreen Youtube / marijanamateus

Na njenom meniju obavezni su doručak, užina i ručak, a trudi se da izostavi večeru.

- Doručak je najvažniji i trudim se da ga nikada ne preskačem. Moj jutarnji ritual je da kada se probudim prvo popijem kafu pošto sam veliki ljubitelj, a potom pojedem manju količinu kornfleksa sa voćnim jogurtom. Važno je da svaki dan u ishranu obogatim i nekim voćem. U poslednje vreme najviše volim da jedem crveno grožđe i kivi za užinu, a ponekad jabuku, bananu, napominje Marijana.

- Trudim se da ne jedem mnogo kasno iako je to često nemoguće. Najviše volim da uveče oko 7 ili 8 sati izađem sa prijateljima na večeru - kaže Marijana, koja porede mnogobrojnih obaveza uvek nađe vremena da se posveti sebi.

Marijana Mateus
foto: Instagram / marijanamateus

-Za rekreaciju izdvojim 45 minuta dnevno i to je sasvim dovoljno. Ne moraju žene da idu u teretanu ili plivanje, najvažnije da stalno budu u pokretu, trče ili šetaju, savetuje kreatorka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs