SUPRUGA SU JOJ VEZALI DA GLEDA KAKO JE KRVNIČKI SILUJU: A onda joj je život zadao još 2 preteška udarca

Glumica je prvi put je o silovanju pričala 1996. jer joj je dijagnostikovan rak materice

Celebrities
11:50h Autor:
SUPRUGA SU JOJ VEZALI DA GLEDA KAKO JE KRVNIČKI SILUJU: A onda joj je život zadao još 2 preteška udarca
Fren Drešer, Foto: preentscreen/Youtube

Fren Drešer progovorila je nedavno o silovanju koje se dogodilo 1985, kada je glumica imala 28 godina, a posledice celog događaja je opisala u autobiografiji.

Glumica Fren Drešer (62) proslavila se ulogom dadilje Fren u seriji "Dadilja", jednoj od najpopularnijih serija 1990-tih godina, ispričala je u intervjuu o traumama koje je imala kad je 1985. godine silovana.

Fren Drešer
foto: Profimedia

Naime, glumica je tada imala 28 godina, a kako je navela, pretili su joj pištoljem, te su ona i njena prijateljica silovane ispred tadašnjeg Freninog supruga. Njega su vezali i prekrili mu oči povezom, rekla je Fren za "CNN".

"Tada nismo znale da su taj muškarac i njegov brat bili na uslovnoj slobodni. Bilo je grozno i pomisliti da je bio zatvoren, a potom pušten, i da je nakon svega to uradio", rekla je. Policiji je dobro opisala počinioca pa su brzo uspeli da ga pronađu.

Fren Drešer
foto: Profimedia

"Budući da imam fotografsko pamćenje, pomogla sam policiji i ilustratoru da napravi skicu prema kojoj su ga kasnije pronašli i priveli" ispričala je glumica. Sada zna da je zatvoren i da više nikome ništa neće učiniti nažao.

"Barem sam nakon svega imala taj završetak, koji mnoge žene nemaju. Ne moram da se bojim da ću ga sresti iza nekog ugla. Nakon što se to dogodilo, rekla sam prijateljima, ali nisam imala snage da nazovem svoje roditelje i kažem im šta se dogodilo" otkrila je Fren.

Fren Drešer
foto: Profimedia

Glumica je prvi put je o silovanju pričala 1996. jer joj je dijagnostikovan rak materice, a napisala je sve u autobiografiji "Enter Whining".

Karijeru je započela kao misica koja je predstavljala državu New York, a vrlo je rano upoznala i muškarca za kojeg se udala 1978. Bila je reč o Peteru Jakobsonu , od kojeg se razvela nakon 21 godine braka jer joj je 1999. priznao da je homoseksualac. Iako je ljubav pukla, oni su uvek ostali u prijateljskim odnosima i dugo su poslovno sarađivali. U jednom intervjuu je Fran otkrila kako joj je bilo u braku s njim.

Fren Drešer
foto: Profimedia

'Naša ljubav je jedinstvena, retka i beskrajna. Osim kada je iritantan', istakla je. Nakon vesti da joj je suprug homoseksualac, bila mu je velika podrška. Aktivno se uključila u grupe za promicanje prava LGBTQ zajednice. S Peterom je imala posebnu vezu, a nikad ne može zaboraviti traumatično iskustvo koje su doživjeli u braku.

Fran se nakon Petera udala za Shivu Ayyaduraija (59) u rujnu 2014., ali su prekinuli 2016. godine, a u 2020. otkrila je da ima 'prijatelja s povlasticama'.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs