GDE JE DANAS I ŠTA RADI ČUVENA SUZANA ŽUNIĆ? Najlepšoj misici Jugoslavije život se pretvorio u pakao i to sve zbog NJEGA

Smatrana je jednom od najlepših žena bivše Jugoslavije ali joj njena lepota nije donela sreću.

Celebrities
Autor:
GDE JE DANAS I ŠTA RADI ČUVENA SUZANA ŽUNIĆ? Najlepšoj misici Jugoslavije život se pretvorio u pakao i to sve zbog NJEGA
Gde je danas najlepša žena Jugoslavije ?, Foto: Printscreen Youtube / Prostorni Aktivista

Suzana Žunić je davne 1988. godine ponela titulu najlepše žene Jugoslavije i postala predmet snova mnogih muškaraca koji su je želeli samo za sebe. Mogla je da ima koga je htela a srce ju je odvelo ka hrvatskom fudbaleru Igoru Štimcu.

Oni su se često sretali na raznim događajima, a ubrzo su započeli i emotivnu vezu, o kojoj su od samog početka brujali svi mediji u regionu.

Suzana Žunić
foto: Printscreen/youtube

Nije mnogo vremena prošlo, a oni su odlučili da se venčaju. Nakon venčanja njihov brak je bio idiličan, ali su se brzo stvari promenile i Suzana je počela da pati, ali nije o tome želela javno da govori.

Svi su mislili da imaju odličan brak, dok se u javnosti nije saznalo da je Igor varao Suzanu gde god je stigao. Spavao je sa glumicama, misicama, pevačicama. Njegove preljube bile su javna tajna, a ona je bila predmet podsmeha. Konstantno ju je javno ponižavao ali je ona ostajala sa njim.

Žunićeva je dugo nosila masku srećne žene i svoju tugu krila duboko u sebi i u svoja četiri zida, a onda je otkrivena njegova romansa sa pevačicom Alkom Vuicom.

Alka Vuica
foto: Kurir Arhiva

Sve ono što je tada isplivalo u javnost, bila je poslednja kap koja je prelila čašu, tako da je Suzana Žunić nakon dve decenije nepoštovanja i podsmeha od strane okoline, odlučila da ga napusti.

Nakon propalog braka Suzana je imala problema sa depresijom iz koje joj je dugo vremena trebalo da izađe. Kada se konačno oporavila od ovog nesrećnog braka udala se 2015. godine za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića i to posle šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i ćerke Miju i Deu.

Kako su njena deca već odrasli ljudi Suzana je imala dovoljno vremena da se posveti svojoj velikoj ljubavi - slikanju. Danas u udobnosti svog malog ateljea slika i stvara, a slobodno se može reći da joj se sreća i zadovoljstvo vide i na licu, prenosi Glossy.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs