LUKSUZAN ŽIVOT BARONA TRAMPA: Ima ceo svoj sprat, negovan KAVIJAROM kao beba, ceo razred odveo na ekskurziju u Belu kuću

Sin bivšeg predsednika SAD i TV mogula Donalda Trampa, Baron Tramp, danas puni 18 godina.

Vip priča
Autor:
LUKSUZAN ŽIVOT BARONA TRAMPA: Ima ceo svoj sprat, negovan KAVIJAROM kao beba, ceo razred odveo na ekskurziju u Belu kuću
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dok najmlađi sin Donalda i Melanije Tramp danas puni 18 godina, osvrćemo se na njegovo luksuzno detinjstvo i tinejdžerske godine, uključujući dobijanje celog sprata za sebe i korišćenje hidratantne kavijar kreme.

Kao najmlađe Trampovo dete, Baron je odrastao među uspehom očeve imperije nekretnina, TV slavom sa očevom emisijom ,,Šegrt" i na kraju čak među očevim uspehom kao predsednik SAD. Tada verovatno neće biti iznenađenje što je živeo posebno ekstravagantnim životom.

Od toga da su ga u detinjstvu mazali hidratantnom kremom sa kavijarom, do školovanja u zapanjujuće skupim školama i tretmana u raskošnim životnim uslovima, Baronov život je pun luksuza.

Baron Tramp
foto: Profimedia

Baronov život je počeo sa luksuzom još kada je dobio neke veoma skupe poklone samo za rođenje, uključujući zlatna kolica koja su bila poklon voditeljke Elen Dedženeres. I dok neki ljudi uživaju u sopstvenim spavaćim sobama, Baronu samo jedna soba nije bila dovoljna.

Umesto toga, u vreme kada je bio beba, Baron je već imao ceo sprat za sebe u penthaus apartmanu svojih roditelja u Njujorku. Apartman, smešten u Trampovom penthausu u Petoj aveniji, obuhvatao je dečju sobu, dnevni boravak, kuhinju i prostor za Melaniju i dadilje.

Melanija je za Barona za magazin ,,Pipl", govorila da je bio ,,mirno dete" koje ,,ne plače", i da je to za nju ,,fantastično".

Baron nije samo uživao prednosti uspeha svog oca, kada je Melanija lansirala sopstvenu liniju za negu kože sa kavijarom, 2013. godine, tada sedmogodišnjak je razvio interesantnu rutinu nege kože.

Baron Tramp
foto: Profimedia

Melanija je rekla za Ej-bi-si, da je koristila hidratantnu kremu na Baronu svake noći nakon njegovog kupanja. „Stavljam mu ga od glave do pete", rekla je. ,,Sviđa mu se!" Ako to nije luksuz, nismo sigurni šta jeste.

Porodica Tramp se 2017. preselila u Belu kuću i Baron je navodno odmah dobio svoju sobu. Živeo je raskošno ne samo kod kuće, već i u školi, dok je peto Trampovo dete pohađalo neke od najboljih privatnih i skupih obrazovnih institucija.

Pre nego što se preselio u Belu kuću, Baron je bio učenik Kolumbijske gimnazije i pripremne škole na Menhetnu na Aper Vest Sajdu, a tokom svoje poslednje godine odveo je ceo svoj peti razred na put u Vašington. Grupa od 80 učenika pridružila se Baronu, zajedno sa njegovim nastavnicima i agentima Tajne službe, na ekskurziji u Belu kuću.

Takođe je pohađao Sent Endru u gradu Potomak, što je moglo koštati neverovatnih 46 hiljada evra godišnje.

Godine 2021. se potom prebacio na Oksbridž akademiju u Palm Biču kada se porodica Tramp vratila da živi na svom imanju Mar-a-Lago. Prema veb stranici škole, školarina košta ogromnih 35 hiljade evra.

Sada osamnaestogodišnjak, Melanijino je prvo dete i peto Donalda Trampa, nakon što je rođen u martu 2006. godine, samo šest meseci nakon njihove glamurozne ceremonije venčanja. Bivši predsednik je bio ,,iznenađen" kada mu je Melanija rekla da je trudna sa Baronom. Tada je za ,,Pipl" rekla: „Došao je kući i rekla sam mu da će biti tata. I njegova reakcija je u početku bila takva da je morao to da prihvati."

Baron Tramp
foto: Profimedia

,,Bilo je pravo iznenađenje. A onda je bio veoma srećan." Donald je priznao da je oduvek znao da će imati decu sa Melanijom, ali nije očekivao da će to biti tako brzo, dodao je: „Očekivao sam da ćemo imati decu, tako da nisam bio potpuno iznenađen. Ali bio sam iznenađen brzinom toga. To se dogodilo veoma brzo.”

Uprkos svom otmenom načinu života, Baron je takođe provodio mnogo vremena sa svojom bakom i dedom iz Slovenije, uživajući u domaćim jelima svoje pokojne bake Amalije Knavs. Odrastao je jedući slovenačku hranu i tečno govori jezik, zahvaljujući lekcijama njegove mame i bake i dede. I on takođe zna francuski.

Uprkos svim Baronovim luksuzima i privilegijama, Melanija je cenila svoju ulogu njegove majke i provodila je sve svoje dodatno vreme sa njim.

,,Ja sam mama sa punim radnim vremenom, to mi je prvi posao. Najvažniji posao ikada", izjavila je bivša prva dama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs