"SE*S SA NJIM JE TRAJAO JEDVA 5 MINUTA": Princ Hari je preko tarabe imao odnose sa starijom ženom koju nije zadovoljio

Ovako je princ Hari izgubio nevinost u julu 2001. Ovo bi ostalo tajna za ceo svet, da neke detalje nije otkrio u svojim eksplozivnim memoarima "Spare" (Rezerva)

Celebrities
Autor:
"SE*S SA NJIM JE TRAJAO JEDVA 5 MINUTA": Princ Hari je preko tarabe imao odnose sa starijom ženom koju nije zadovoljio
Foto: Profimedia

Ovaj seksualni odnos je opisan kao petominutni i pijani - i verovatno pomalo nepromišljen - susret između dva prijatelja koji su pobegli iz bara kako bi zapalili po cigaretu i završili na polju, skriveni od pogleda debelom živom ogradom, gde su se prepustili ljubavi. Tako je princ Hari izgubio nevinost u julu 2001. Ova tajna bi ostala sakrivena od sveta da nije otkrio neke detalje u svojim bombastičnim memoarima "Rezerva".

Ovo je bio glavni razgovor kada je u pitanju pomenuta knjiga, što je pokrenulo globalnu igru nagađanja o identitetu neimenovane "starije žene" koja se prema njemu ponašala "kao prema mladom pastuvu".

Sada se ta žena pojavila da podeli svoju verziju onoga što je vojvoda od Saseksa (38) nazvao "neslavnom epizodom".

Ona je Saša Volpol (40), koja je poznavala princa još od mlađih dana. Sa nešto više od dve godine starija princa, ona je mnogo mlađa od većine žena čija su imena sugerisana u mahnitoj spekulaciji o njenom identitetu, prenosi Dejli mejl.

Princ Hari
foto: Julian Simmonds / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danas Saša otkriva da je Hari bio taj koji je napravio prvi potez, što je dovelo do njihovog ‘spontanog i iskričavog’ seksa u polju iza paba u selu Norton u Viltširu. Njegov telohranitelj je u to vreme bio u potrazi za njim u pozajmljenom Ford Fiesti.

Saša, sada majka dvoje dece, pozvala je Harija, tada šesnaestogodišnjeg učenika iz Itona u pab da proslavi njen 19. rođendan.

Oni su bili toliko bliski prijatelji da joj je Hari doneo plišanu gospođicu Pigi i rođendansku čestitku sa šalom o nadutom kitu na prednjoj strani. Do kraja proslave oni su bili pijani.

Mladi princ ju je upitao: ‘Da odemo na cigaretu?’ i ušuljali su se u susedno polje da popuše cigaretu van vidokruga njegovog obezbeđenja.

„Počeo je da me ljubi“, seća se ona. „Bilo je strastveno, intenzivno. Oboje smo znali. Od poljupca smo prešli na pod prilično brzo“.

„Bilo je trenutni i vatreni susret između dva prijatelja. Bilo je sjajno jer to nije trebalo da radimo. On za mene nije bio ‘Princ Hari’, ovo je bio Hari, moj prijatelj, i situacija je malo izmakla kontroli. Bilo je nevaljalo, pretpostavljam, u smislu da ne bi trebalo da se dešava“, navela je.

Princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Saša je za rođendansku zabavu bila obučena u uske crne farmerke sa odgovarajućim crnim gornjim delom i crnim kaišem. Dok joj je Hari skinuo farmerke, kaiš se olabavio i morala je da se vrati na teren sledećeg dana da ga pronađe. Hari, u roze košulji, farmerkama i boksericama, uspeo je da ostane uglavnom odeven.

U svojoj knjizi, Hari piše da je to bila „brza vožnja, nakon čega me je udarila po zadnjici i poslala na ispašu“. Sašu danas zasmejava njegov opis da je to ‘neslavno’. „Ne smeta mi što to kaže jer nije baš veličanstveno, zar ne? Bili smo pijani i imali smo seks na polju“.

I jasno se seća da je Harija udarila jednom rukom po zadnjici dok se njihov petominutni seks žurno bližio kraju.

„To je njegov smisao za humor. Njegov opis je tačan – pravi šok kada sam videla šta je napisao je koliko je to istina. To me je najviše vratilo. Nisam uvređena“, navela je.

„Posle sam ga zgrabio za guzu i udarala ga. I njega sam malo stisnula. Imao je breskvastu guzu“, dodala je. „Istini za volju, nije se pobrinuo da budem srećna. Bio je mlad. Tek kad odrasteš,razumeš te stvari. To je zaista bio samo trenutak strasti“.

Princ Hari
foto: Sanjin Strukic / - / Profimedia

Zvuk njihovih prijatelja koji izlaze na parking u pabu vratio je par brzo u stvarnost i uspaničili su se zbog ideje da budu uočeni zajedno. Takođe su shvatili da kada se Hari nije pojavio u vreme zatvaranja, njegovo obezbeđenje bi krenulo u potragu za njim. Razdvojili su se da bi se vratili u pab u nadi da će svoj susret sačuvati u tajnosti.

Saša kaže: „Posle je usledila spoznaja, ‘Sr*nje! Šta mi radimo? Kuda idemo odavde?’ Ne sećam se da smo se ljubili“.

„Ustali smo, obukli se i složili se da moramo da idemo u različitim pravcima nazad do paba, što je, gledajući unazad, verovatno učinilo to očiglednijim. Da smo otišli samo na bezobraznu cigaretu, vratili bismo se zajedno. Ukupno smo bili odsutni oko 15 minuta – ali bilo je dovoljno dugo da njegovo obezbeđenje počne da brine“.

„Vratio sam se preko ograde u pivsku baštu. Prijatelji su me videli i počeli da se smeju. Nisam imala kaiš i to je nekako očigledno kada se vratiš pomalo raščupan sa polja“, dodala je.

Sledećeg dana se probudila sa mamurlukom i osećanjem nespretnosti.

„Nisam razmišljala: ‘Imala sam seks sa princom Harijem’, već: ‘O Bože, upravo sam spavala sa Harijem'“.

„Malo je jezivo ako ste spavali sa prijateljem. Prekoračili ste granicu. Prekinuo se kod prijatelja“.

Nažalost, taj susret je označio kraj Sašinog prijateljstva sa Harijem. Pošto su bili redovni partneri za piće, par više nikada nije slao poruke jedno drugom, nisu se videli, a kamoli razgovarali.

Saša nije povređena. Ona misli da je to leto bio kraj jednog poglavlja u njihovim životima – uskoro bi počela da se druži u drugom kraju sa drugom grupom prijatelja čija je strast bio moto-sport, a ne konji, i upoznala Iana, čoveka koji će joj postati muž. Sada ona ima posao iskopavanja temelja za terase i prilaze – svet daleko od života koji Hari ima u svojoj kalifornijskoj vili.

„Vaši krugovi prijateljstva se menjaju, vaše okolnosti se menjaju. To se dešava kada si mlad: odrastaš“, kaže ona.

U vreme njihovog susreta, princ je još uvek bio razoren smrću svoje majke Dajane, princeze od Velsa, četiri godine ranije – trauma koja će mu život pretvoriti u haos u dvadesetim godinama. Takođe se borio da izađe iz Vilijamove senke u Itonu.

Princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Saša velikodušno kaže: „U Harijevom životu se dešavalo mnogo toga čega nisam bila svesna. Nikada nisam mislila da će se to pretvoriti u vezu – ranije nije bilo ničega, tako da neće biti ništa ni posle. Bio je to čist pijani trenutak. Udaljili smo se. Nije mi smetalo. Nema kajanja“.

„Da li bih voleo da sam mu poslala poruku? Ne, mislim da se od toga ništa nije moglo dobiti“.

Ipak, u dve i po godine pre te noći, Saša i mladi princ postali su veliki prijatelji, a Hari ju je razveselio kada je njena zabava 21. jula 2001. godine, dan uoči njenog stvarnog rođendana, postala haotična.

Sašu je mesec dana ranije ostavio njen dugogodišnji dečko Skip, upravnik dvorišta lokalnog Polo kluba Beaufort.

„On je bio moja prva prava ljubav, bilo mi je slomljeno srce“, kaže ona. „Bila je to ozbiljna veza, ali je postala zbrka“.

Ipak, Skip je i dalje bio pozvan na njeno rođendansko slavlje i bila je oduševljena kada je svratio. Ali za sat vremena stigla je i njegova nova devojka Hajdi.

Princ Hari i Megan Markl, Princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Ja sam mirna osoba“, kaže Saša. „Ne radim velike scene. Ne privlačim pažnju. Bila sam srećna što je Skip bio tamo, ali onda se pojavila Hajdi – i bio je moj rođendan! Moje lice bi pokazalo kako se osećam. Hari je znao da sam uznemirena“.

„Pojavio se sa poslužavnikom pića. Rekao je: ‘Srećan rođendan – hajde da popijemo nešto'“, navela je.

Harijeva knjiga i priznanje kako je izgubio nevinost izvala je nalet spekulacija o tome ko bi mogla da bude tajanstvena ‘starija žena’, a čak je i glumica Liz Harli, koja sada ima 57 godina, osećala potrebu da negira da je ona bila ta koja mu je oduzela nevinost. Ali Saša je, naravno, odmah znala da je to ona – kao i njeni prijatelji koji su joj slali poruke na dan kada je knjiga objavljena.

„Shvatila sam, razmišljajući o tome sledećeg dana, da je bio nevin“, kaže ona ironično.

Ona nije bila zabrinuta zbog toga što će zatrudneti od tog susreta jer je i dalje uzimala pilule nakon završetka veze sa Skipom. Međutim, Hari nije koristio kondom niti razgovarao o zaštiti sa njom.

Poverila se svojoj majci, nekolicini bliskih prijatelja i, godinama kasnije, svom mužu.

„Nije čudno pomisliti da sam jednom spavala sa princom u polju“, smeje se. „Na kraju krajeva, znala sam šta sam radila u poslednjih 21 godinu“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs