Zavodnik

Menjao je devojke svakodnevno, dok nije sreo nju: Ko je Trampov novi zet i kako je osvojio pet godina stariju Tifani?

Kada se spoje dve bogate porodice, ljubav onda nema ništa s tim

Vip priča
Autor:
Menjao je devojke svakodnevno, dok nije sreo nju: Ko je Trampov novi zet i kako je osvojio pet godina stariju Tifani?
Foto: Profimedia

Mladi američki preduzetnik arapskih korena, Majkl Bulos (23), budući je zet Donalda Trampa, a 27-godišnju Tifani Tramp zaprosio je ove nedelje prstenom vrednim 1,2 miliona dolara. Majkl će naslediti poslovno carstvo svog oca koje se proteže na čitavu Afriku te bi zajednička imovina budućeg para mogla biti i nekoliko milijardi dolara.

Njegov otac Masad Bulos veliki je pristalica Donalda Trampa, a ponosan je na svoga sina te jedva čeka njegovo venčanje.

"To su sjajne vesti! Njihova ljubavna priča je predivna i takva će biti budućnost", rekao je preduzetnik nedavno medijima. Zaključio je i kako je "Tramp najbolji američki predsednik u novijoj istoriji te ima velike uspehe u Beloj kući".

Budući zet Donalda Trampa rođen je u Hjustonu kao drugo od četvoro dece. Odrastao je jedno vreme u Lagosu, a kao i ostatak porodice pohađao je prestižne škole. Majkl je od malih nogu bio odlučan u tome da preuzme očev posao, a za razliku od starijeg brata Faresa koji više voli umetnost, mogao bi u tome i da uspe.

Tifani Tramp je upoznao na leto 2018. godine te je tada odlučio da se smiri, a sve do tada je voleo slobodan život te je devojke menjao gotovo svakodnevno. S prijateljima je često putovao na destinacije poznate po dobrom provodu, a leti je redovno žario i palio i na jahtama po Mediteranu.

Majkl Bulos, Tifani Tramp
foto: Profimedia

Moćna porodica koja je proživela najstrašnije tragedije

Njegov otac danas je jedan od vodećih ljudi grupacije Fadoul. Rođen je na granici Libanona i Sirije, a bio je još student kada je oženio Saru Fadoul, kćerku tajkuna Zouhaira Fadoula koji ga je uveo u porodični posao.

Sara je u međuvremenu u Nigeriji osnovala umetničku organizaciju SPAN, no kada je Majkl imao tek šest godina strašna tragedija je pogodila porodicu. Prvo su Sarini ujak i ujna poginuli u požaru koji je zahvatio njihovu kuću zbog kvara na novogodišnjoj rasveti. Njena majka i brat su potom na Božić otišli avionom u Bejrut na sahranu sa još troje članova porodice, ali avion u kojem su putovali se srušio.

"Ta tragedija je zauvek obeležila porodicu. Svi smo bili šokirani", rekao je Masad nakon neoliko godina u jednom intervjuu.

Majkl Bulos, Tifani Tramp
foto: Profimedia

Brat Trampovog budućeg zeta je glumac

Majkl je nakon srednje škole obrazovanje nastavio u Londonu, a živeo je u skupom stanu te je uživao u čarima bogatstva.

"Bio je tipično dete bogatih roditelja dok je živeo tu. Često sam čuo glasnu muziku iz njegovog stana, ali ništa drugo", rekao je njegov stanodavac kasnije.

Mladi preduzetnik diplomirao je projektni menadžment te je ponosno krenuo očevim stopama. Njegov stariji brat živi u Londonu, a obožava glumu. Pojavio se u filmovima "Fantastične zveri", a ostvario je i manju ulogu u hit-seriji "Kruna".

Majkl Bulos, Tifani Tramp
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs