Prelomni trenutak u braku Melanije i Donalda Trampa: Šta je puklo 2011? (FOTO)

Stručnjak za govor tela Pati Vud posmatrala je fotografije para od 1999. pa sve do danas
Celebrities
14:34h Autor:
Prelomni trenutak u braku Melanije i Donalda Trampa: Šta je puklo 2011? (FOTO)
Foto: EPA / Angelo Carconi

Brak Melanije i Donalda Trampa ne prestaje da privlači pažnju svetskih medija. Analiziraju se njihovi dodiri, pogledi, neverbalna komunikacija, način na koji se ponašaju jedno prema drugome... Sve se analizira, a pogotovo nakon nedavne Trampove turneje tokom koje su posetili Izrael, Italiju, Belgiju. Jedan od trenutaka koji je svima zapao za oko bila je i činjenica da je Melanija u jednom trenutku Trampa odbila da uhvati za ruku.

Šta je papa pitao Melaniju o Donaldu: Ceo svet gledao u neverici! (VIDEO)

Mnogi objašnjenje za takvo ponašanje nalaze u pretpostavci prema kojoj je Melanija nesrećna u braku. Vanity Fair je tako je svojevremeno pisao da su Tramp i Melanija u braku iz interesa. Poznati časopis dodaje i da je Donald dobio atraktivnu mladu ženu tradicionalnih vrednosti, dok je Melanija našla finansijsku sigurnost.

"Naletela je na Donalda u pravo vreme. Ponestajalo joj je novca i samo što se nije vratila u Evropu", otkrio je izvor za New York Post.

Stručnjak za govor tela, prenosi Elle, Pati Vud, posmatrala je fotografije para od 1999. pa sve do danas. Pati tvrdi da je u početku Tramp bio ponosan kao pravi alfa mužjak, dok Melanija nije želela da se na nju gleda na seksualan način. Da je Melanija srećna, Pati je primetila na fotografiji iz 2003. godine, što se nije često moglo videti.

Grafolog o potpisu prve dame Amerike: Melanijin rukopis otkrio jezivu tajnu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Fotografije je analizirala i stručnjak za komunikaciju Lilijan Glas, koja tvrdi da se jasno vidi dakje 2011. godine, nakon 12 zajedničkih godina, negde nešto između Donalda i Melanije puklo.

Kakva je Melanija Tramp zaista: Bivši batler otkrio šta se krije iza hladne spoljašnosti! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Njihov odnos do tad je analizirala kao blizak i nabijen seksualnom energijom, ali od 2011. vidi napetost i nervozu i kod Trampa i kod Melanije. Doktorka Glas tvrdi da je nekakvo pucanje među parom vidljivo i po poslednjim događajima iz Izraela i Italije.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs