Da ne poverujete svojim očima

Grafolog o potpisu prve dame Amerike: Melanijin rukopis otkrio jezivu tajnu! (FOTO)

Analizirao je rukopis Prve dame, tvrdeći kako se u njemu može uočiti nešto vrlo uznemirujuće
Šuška se
20:58h Autor:
Grafolog o potpisu prve dame Amerike: Melanijin rukopis otkrio jezivu tajnu! (FOTO)
Foto: Reuters / Yuri Gripas

Od toga da je trofejna žena, zlostavljana partnerka i samo fikus svog supruga, do toga da Melanija Tramp želi razvod koji joj Donald zbog ugleda ne želi da da, iako je vara na sve strane - svakog dana izlaze nove teorije o bizarnom odnosu američkog predsedničkog para.

Melanijin tvit uzburkao javnost: Da li to ona potvrđuje svađu sa suprugom? (FOTO)

Nove sumnje podsakao je grafolog koji je analizirao rukopis Prve dame, tvrdeći kako se u njemu može uočiti nešto vrlo uznemirujuće. Naime, grafolozi su stručnjaci koji ne samo da utvrđuju autentičnost potpisa, već i predstavljaju nauku čitanja ličnosti i emocija iz rukopisa ljudi, koji je individualna stvar podjednako kao i otisak prsta.

Analizirajući pismo koje je potpisala Melanija, a u kojem zahvaljuje zaštitnici prava životinja i predstavnici udruženja PETA Pameli Anderson na tome što joj je poklonila kaput od veštačkog krzna, grafolozi su uočili da Melanijin potpis neverovatno liči na Donaldov.

Šta se dešava između Melanije i Ivanke Tramp: Igra moći u prvoj porodici! (FOTO)

Teza stručnjaka o sličnosti ta dva potpisa upućuje na to da Melanija pokušava da kopira svog supruga. Pitanje koje se nameće je - da li to čini svojom voljom kao imitatorka, ili je pak do te mere uz svog zastrašujućeg muža izgubila deo vlastitog identiteta?

4 stvari koje Melaniju Tramp ističu od ostalih prvih dama Amerike: Po ovome joj nema ravne! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Sličnost je neverovatna, ali je jasno da je potpis stilizovan, dakle Melanija ga je uvežbavala", kaže analitičarka rukopisa Šeila Kurc.

Analitičari su već prethodno zaključili da se iz Trampovog rukopisa može iščitati da je on egocentričan, preterano samouveren i vrlo verovatno narcisoidan čovek čija se odlučnost graniči s racionalnim postupanjem.

Upoznajte Tifani Tramp: Zbog ovoga Donald nije ponosan na drugu ćerku! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs