došla mu glave

Ivanka ne izlazi iz crnine, Melanija je već na Floridi: Jedina koja ima razloga da slavi je odbačena Trampova ćerka!

Do inauguracije Džoa Bajdena za novog američkog predsednika, što automatski povlači za sobom i odlazak Donalda Trampa iz Bele kuće, ostalo je svega nekoliko sati. Već je poznato da porodica Tramp neće prisustvovati zakletvi 46. američkog predsednika, budući da nameravaju da napuste Vašington već u ranijim jutarnjim satima, a jedina koja trenutno ne može da sakrije sreću s lica Trampova mlađa ćerka iz braka s Marlom Mejpls, Tifani Tramp

Vip priča
11:03h Autor:
Ivanka ne izlazi iz crnine, Melanija je već na Floridi: Jedina koja ima razloga da slavi je odbačena Trampova ćerka!
Tifani Tramp, Foto: Profimedia

I dok je većina članova porodice Tramp 'u žalosti' budući da će za nekoliko sati morati da napusti domove u Vašingtonu, kao i Belu kuću, gde su proveli poslednje četiri godine,Tifani Tramp ima mnogo razloga za slavlje. Na dan kada njen otac obavlja poslednje dužnosti kao američki predsednik, ona je na Instagramu objavila kako se verila za svog četiri godine mlađeg dečka, milijardera Majkla Bulosa.

'Odbačena' Trampova ćerka, koju je dobio u braku s Marlom Mejpls, i koja nikada nije imala status kao ostala Trampova deca, objavila je fotografiju na kojoj sa svojim verenikom pozira u Beloj kući - oboje elegantno obučeni u crno. 27-godišnjakinja s lica nije skidala osmeh, verovatno ponosna što se srećnom vešću pohvalila baš na ovaj dan.

Melanija Tramp stajlingom zadala domaći zadatak svim ženama: Ova kombinacija je pun pogodak! (FOTO)

Naime, nije nepoznanica da Donald Tramp sa svojom mlađom ćerkom nema izgrađen odnos oca i ćerke. Šta više, mediji su poslednje četiri godine stalno isticali kako ju Tramp koristi samo u situacijama poput one kada je najavio ponovnu kandidaturu i slično, a sve kako bi napravio privid idealne porodice. Upravo iz tog razloga Tifani Tramp mnogo je puta nekim svojim potezima ocu jasno dala do znanja da će mu se sve to obiti o glavu kad-tad.

Melanija Tramp u najizazovnijim čizmama na svetu: Prva dama Amerike napušta Belu kuću sa stilom! (FOTO)

'Bila je zaista čast slaviti mnoge istorijske proslave i stvarati uspomene s mojom porodicom ovde u Beloj kući, a najlepša od svih uspomena biće ona na moju veridbu s neverovatnim čovekom Majklom', napisala je Tifani Tramp uz fotografiju.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

I dok Tifani slavi, mediji ne prestaju da pišu o Trampovoj mezimici Ivanki Tramp koja poslednjih dana ne izlazi iz crnine, kao da odećom pokušava da dočara tugu zbog napuštanja Bele kuće i svih obaveza koje je tamo imala. Ništa manje medijskog prostora ne dobija ni Melanija Tramp koja je mislima već na Floridi, ali javnost se i dalje zabavlja njenim odbijanjem da u poslednjim danima boravka u Beloj kući ugosti svoju naslednicu Džil Bajden.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs