ŠTA VI MISLITE?

MELANIJA TRAMP OPLELA PO ANI VINTUR: Kako to da je Mišel Obama dobila 3 naslovne strane u Vogu, a ona nijednu? (FOTO)

Bivša prva dama Melanija Tramp u novom razgovoru za medije došla je na temu modnog magazin Vog. Naime supruga bivšeg predsednika Donalda Trampa jedna je od retkih prvih dama koja se nije našla na naslovnici prestižnog modnog magazina, a evo kako je to komentarisala.

Vip priča
Autor:
MELANIJA TRAMP OPLELA PO ANI VINTUR: Kako to da je Mišel Obama dobila 3 naslovne strane u Vogu, a ona nijednu? (FOTO)
Ana Vintur i Melanija Tramp, Foto: Profimedia

U jutarnjoj televizijskoj emisiji Fox & Friends protekli vikend gostovala je bivša prva dama Melanija Tramp. Bilo je to jedno od njenih retkih pojavljivanja u medijima, a pogotovo otkako je otišla iz Bele kuće. Tom prilikom progovorila je i o modnom magazinu Vog, za koji nije imala najlepše reči.

Prestižni modni magazin, koji je već decenijama pod čvrstim vođstvom urednice Ane Vintur, Melanija je optužila za pristranost.

Povod razgovora zapravo je bila Vogova naslovnica na kojoj se našla aktuelna prva dama Džil Bajden u avgustu prošle godine. Iako gospođa Tramp nema ništa protiv toga da je Bajden na naslovnici, Vogu zamjera pristranost kada je u pitanju izbor osoba koje stavljaju na svoju naslovnu stranu, pogotovo kada se radi o politički angažovanim damama.

Podsetimo, nekadašnja prva dama Mišel Obama čak se tri puta našla na naslovnici Voga dok je Hilari Klinton uspela da se pojavi samo na jednoj. Melanija se pak na naslovnici modne Biblije našla samo jedanput u svojoj dugogodišnjoj karijeri, i to 2005., nakon što se udala za Donalda Trampa. Za vreme boravka u Beloj kući nisu joj ponudili naslovnu stranu, a to očigledno nije baš najbolje primila.

‘Bez obzira na vaše poslovno, političko i modno iskustvo i naravno lepotu, niste bili na naslovnoj strani Voga. Šta mislite o tim dvostrukim standardima’, upitao je voditelj Pit Hegset svoju gošću Melaniju, a ona mu je bez previše razmišljanja odgovorila: ‘Imaju one koji im se dopadaju, a i one koji im se ne sviđaju. Mislim da američki narod to jasno vidi’, rekla je, sugerišući da je modni magazin zapravo pristrasan.

Osim toga, dodala je da ne žali što se nije slikala za Vog tokom boravka u Beloj kući.

‘Bila je to njihova odluka, a ja imam mnogo važnijeg posla, i imala sam u Beloj kući, nego da se slikam za Vog.’

Zanimljivo je da prve dame poput Lore Buš, Barbare Buš i Nensi Regan takođe nikada nisu dobile priliku da poziraju za Vogovu naslovnicu.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs