kako vam se dopada?

PRVA DAMA FRANCUSKE PONELA NAJMOĆNIJE IZDANJE IKAD: O ovim cipelama mašta svaka žena! (FOTO)

U subotu, 7. maja, u Parizu održana je inauguracija francuskog predsednika Emanuela Makrona, čime je nastupio njegov novi petogodišnji angažman na čelu države. Očekivano, sve oči bile su uprte u izdanje njegove supruge Brižit, koja je ponovo bila na visini zadatka, bar kada je reč o modi.

Moda
Autor:
PRVA DAMA FRANCUSKE PONELA NAJMOĆNIJE IZDANJE IKAD: O ovim cipelama mašta svaka žena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prva dama Francuske se za ovu važnu priliku opredelila za jednostavnu, svedenu, ali veoma moćnu kombinaciju u beloj boji koja se lako izdvajala u masi, s obzirom da je većina prisutnih uglavnom izabrala tamne boje.

STREET STYLE IZDANJE AMAL KLUNI KOJE SVE MOŽEMO DA ISKOPIRAMO: Ove farmerice stoje svakoj figuri! (FOTO)

Brižit Makron
foto: Profimedia

Brižit je ostavila snažan, efektan utisak u monohromatskom izdanju, a belu haljinu ravnog kroja dužine do kolena ponela je uz kvalitetan, kraći sako sa naramenicama i nizom dugmića.

TELO BOGINJE UTEGLA U CRVENU HALJINU: Vatreno izdanje Amal Kluni će vas oboriti s nogu! (FOTO)

Brižit Makron
foto: Profimedia

Ona je ovo upotpunila dijamantiskim minđušama, kao i modernim, upečatljivim salonkama u beloj boji sa metalnim špicem i vrtoglavo visokim potpeticama. Ovaj model salonki je veoma popularan ove sezone - klasičan je, a opet drugačiji i šik upravo zbog metalnog detalja koji im daje poseban šmek.

NEKAD SU TO BILI ŠIK GOSTI SAD, GLEDAMO LUSTERE I HAMBURGERE: Tom Ford ispljuvao najveći modni događaj godine!

Brižit Makron
foto: Profimedia

Brižit je svoju bujnu, plavu kosu podigla u nonšalantnu, nisku punđu sa ponekim nestašnim pramenom, a odlučila se za svoj uobičajeni način šminkanja - svetloružučasti ruž i tamne nijanse na kapcima.

Kako se vama dopada ovo izdanje Brižit Makron?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs