španska serija

Razvodi, prevare, neprimereni odnosi: Zavirite u živote dece Donalda Trampa! (FOTO)

Dok je Donald Tramp bio u ulozi predsednika SAD-a postao je deda dvoje unučadi, najstariji sin mu se razveo, a mediji su beležili i njegovo ponašanje prema ćerki iz drugog braka. Popularna, bogata i privilegovana deca američkog predsednika bila su proteklih godina u fokusu američke, ali i svetske javnosti.

Vip priča
Autor:
Razvodi, prevare, neprimereni odnosi: Zavirite u živote dece Donalda Trampa! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dinastija Tramp intrigira celi svet još od kako je Donald Tramp, aktuelni predsednik Amerike, osamdesetih godina prošlog veka oplemenio porodično bogatstvo i ostavštinu svog oca Frenka. Megalomanske ambicije Donalda Trampa Amerikancima su poznate decenijama, a on se nije trudio da ih sakrije. ČAk šta više, silno je želeo da bude na naslovnicama, vešto shvativši davnih dana koliko su imidž i javna prisutnost moćna stvar.

TRAMP NIJE KRIO NI SVOJE POLITIČKE ASPIRACIJE, REALIZIRAVŠI IH DO KRAJA NA IZBORIMA 2016. GODINE, KADA JE U PREDSEDNIČKOJ TRCI PORAZIO HILARI KLINTON.

foto: Profimedia

Iako nije prvi američki predsednik koji iza sebe ima i istoriju u zabavnoj industriji, svakako je prvi koji je američkoj javnosti bio poznat kroz formu rijaliti televizije i izbora za lepotu. Njegova životna priča i porodične okolnosti mogle bi da posluže kao ideju za visokobudžetnu sapunicu - bez premca.

Koliko su bogate žene u Trampovom životu? Novac od modelinga, brendova i razvoda - MNOGO! (FOTO)

foto: Profimedia

Carstvo nekretnina, hoteli i kockarnice, novac, lepe žene i porodica. Neretko Tramp ističe važnost porodice, a to i pokazuje kroz odluke koje donosi. Ključni saradnici na poslovnom i političkom putu su mu njegova deca, posebno ona koje je dobio u dugogodišnjem braku s Ivanom Tramp. Činili su nekad jedan od najmoćnijih parova njujorškog visokog društva, a Donald je supruzi verovao potpuno. Ivana je imala i veću ulogu u gradnji porodičnog poslovnog carstva nego što je javnost zapravo svesna. Tramp ju je cenio, a o tome govori činjenica da su i danas, uprkos razvodu zbog njegove prevare, ostali u dobrim odnosima. Tokom braka dobili su sinove Erika i Donalda Džuniora i ćerku Ivanku.

Prvu suprugu i danas neverovanto ceni, a veliko poštovanje Tramp iskazuje i prema njihovoj deci

Brak je, uprkos svemu, propao zbog njegove prevare. U glumicu filmova B produkcije Tramp se zaljubio krajem osamdesetih pa je brak s Ivanom otišao u nepovrat. Oženio je tada Marlu Mejpls i s njom dobio ćerku Tifani. Nakon što su se u lošim okolnostima razveli, Mejpls je ućutala pa o braku s Donaldom nikad ne govori. Razlog tome svakako je i ugovor o poverljivosti kao i predbračni ugovor koje je pre svadbe Marla morala da potpiše.

Dve savršene kombinacije Ivanke Tramp u jednom danu: Prva ćerka Amerike ne pita šta košta! (FOTO)

foto: Profimedia

Treću ljubav pronašao je 1999. godine, kada je upoznao slovensku manekenku Melaniju Knavs. Njegova supruga postala je 2006. godine, a život u tajnosti i privatnosti ogromnog apartmana na vrhu Tramp Tauera u Njujorku potpuno joj je odgovarao. Melanija navodno nije bila srećna zbog suprugovog ulaska u politiku, a zabrinuta je bila i kako će sve uticati na odrastanje njihovog sina Barona, koji je Trampovo peto, najmlađe dete. Pitanje je kakvu će jednog dana, uz braću i sestre, Baron ulogu imati u očevim poslovnim i političkim avanturama.

22 neobična detalja u ljubavi Ivanke Tramp i Džereda Kušnera: Jednom su raskinuli, a krivac je njegova majka! (FOTO)

foto: Profimedia

A DOK JE NJIHOV OTAC VODIO SVETSKU VELESILU, TRAMPOVA DECA I SAMA SU PROLAZILA KROZ ŽIVOTNE AVANTURE, USPONE I PADOVE.

Do sada je već potpuno jasno kakvu ulogu i odnos prema deci ima Donald Tramp. Ćerka Ivanka njegova je miljenica, a u sve uključuje i sinove Donalda Džuniora i Erika. Troje dece koje je dobio s prvom suprugom Ivanom Donald neverovatno ceni, dok ćerku Tifani drži po strani. Ipak, i ona se redovno pojavljuje na očevim predizbornim skupovima, podržavajući (barem javno) očeve ambicije.

Zenica Trampovog oka, ćerka Ivanka, radi kao njegova savetnica. Poznato je da je očeva miljenica, Donald svoju prvu ćerku smatra neverovatno sposobnom i inteligentnom, a bliski su toliko da su neki mediji njihov odnos prozvali neprimerenim. Ivanka je uz svog oca u svemu, a veliku podršku crpi iz sopstvene porodice. Naime, već je godinama u srećnom i stabilnom braku s Džeredom Kušnerom, pripadnikom moćne njujorške porodice, zbog koje se Ivanka pre braka prebacila na judaizam. Tokom zajedničkih bračnih godina dobili su troje dece.

Kejt potpuno razočarala, Ivanka Tramp ikona stila, Melaniji nema ravne: Najbolji modni momenti iz Bakingemske palate! (FOTO)

foto: Profimedia

PRIVATNI ŽIVOT 'PRVE ĆERKE' DALEKO JE STABILNIJI OD ONOG KOJI VODI NJEN BRAT DONALD TRUMP DŽUNIOR.

Najstarije dete Donalda i Ivane Tramp, njihov sin Donald Džunior., razveo se tokom očevog mandata od supruge Venese, s kojom ima petoro dece, nakon 12 godina braka.

"Nakon 12 godina braka odlučili smo da krenemo svako svojim putem. Uvek ćemo se jako poštovati. Imamo petoro predivne dece i oni će nam biti prioritet", oglasili su se 2018. Donald i Venesa. Privatni život ispunjen trzavicama završio je, reći će neki, baš zbog Trampovog predsedničkog mandata. Pritisak je to koji Venesa nije mogla da podnese.

Nova žena i glasine o prevari

foto: Profimedia

Ali, ubrzo se u životu Donalda Džuniora pojavila nova žena - pa su mnogi i nju videli kao razlog kraha braka s Venesom. Naime, već 2019. kupio je vilu nedaleko Njujorka, učinivši je domom za njega i njegovu novu odabranicu - bivšu televizijsku voditeljku Foks televizije, Kimberli Gilfojl. Devet godina starija, Kimberli iz svog drugog braka ima sina, a ako se odluči da ozakoni vezu s Donaldom, biće to njena treća sreća. Do tada, u porodicu Tramp sjajno se uklopila pa podržava predsedničku bitku i angažman oca familije. I sama je održavala gorljive govore tokom predizbornih aktivnosti, snašavši se u političkoj igri znatno bolje od prve supruge Donalda mlađeg.

NIJE KIMBERLI JEDINA SNAHA KOJA POMAŽE TRAMPU, I LARA, SUPRUGA SINA ERIKA, AKTIVNO POMAŽE.

foto: Profimedia

Bivša televizijska producentkinja učestvovala je u kampanji svog svekra, a nakon što je Donald 2016. godine osvojio izbore, posvetila se porodici i rodila tokom Trampovog presedanja dvoje dece, učinivši tako Donalda u završnici dedom desetoro unučadi. Svemu tome, prethodila je srećna veza, a potom i svadba s Erikom Trampom 2014. godine. I oni su se, kao i ostatak muškog dela porodice- venčali na Trampovom posedu u Palm Biču na Floridi. Koliko su bliska deca Donalda i Ivane Tramp, govori i činjenica da je Eriku na svadbi kum bio brat Donald, sestra Ivanka bila je deveruša, a njena ćerkica Arabela posipala je latice cveća. Ceremoniju je predvodio Ivankin suprug Džered Kušner. Trampovi su je sjajno prihvatili, a ona im je to vratila - kroz odan angažman celoj dinastiji.

ODANA JE OCU I NJEGOVA DRUGA ĆERKA, A ČETVRTO DETE - ONO IZ BRAKA S GLUMICOM MARLOM MEJPLS.

foto: Profimedia

Tifani Tramp mediji nazivaju onom 'drugom', detetom prema kojem predsednik nema tako topao odnos i poverenje kakvo je dao Ivanki. Čak šta više, primećeno je da je u oktobru Tramp pri javnom nastupu propustio Tifani da čestita rođendan. Uz to, uloge koje joj daje u političkom smislu su minorne. I ona je tokom predizborne kampanje govorila u ime svog oca, ali na, za Trampa, sigurnim terenima. 27-godišnja pravnica Donaldu se tek mora dokazati. Do tada uživa u životu privilegovane mladosti pa vreme provodi na relaciji Njujork - Los Anđeles, usput putujući širom sveta. Poslednje dve godine to čini uz biznismena Majkla Bulosa, s kojim je u srećnoj vezi.

15 zanimljivosti o Melaniji Tramp koje niste znali: Kada ga je upoznala nije htela ni broj telefona da mu da! (FOTO)

foto: Profimedia

Najmlađe dete Donalda Trampa, 14-godišnji Baron, zaštićen je od medija, koliko to može biti s obzirom na ulogu koju njegov slavni otac oponaša. Zasluge za to svakako pripadaju prvoj dami, veoma diskretnoj Melaniji koja je sina naučila i svoj materinji, slovenski jezik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs