oca je zanimalo samo jedno

Puna sebe, oduvek su joj se gadili siromašni: Ovo je prava istina o odrastanju Ivanke Tramp! (FOTO)

U elitnoj školi za devojčice na Menhetnu, koju su pohađale Ivanka i Lisandra, slušala se Nirvana, a dužina suknje govorila je o popularnosti određene školarke. Ćerka Donalda Trampa bila je zabavna i puna života, ali i arogantna i beskrajno povlašćena.

Vip priča
Autor:
Ivanka Tramp, Foto: Profimedia

Novinarka Lisandra Ohrstrom, bivša prijateljica Ivanke Tramp za časopis Veniti Fer raspisala se u odrastanju uz slavnu naslednicu.

Ivanka i Lisandra upoznale su se u elitnoj školi za devojke pod nazivom Chapin, koja se nalazi na Mehnetnu, a koju je pohađala i Džeki Kenedi.

Poput serije "Tračara", ali u stvarnom životu

foto: Profimedia

Lisandra se prisetila devedesetih u elitnoj školi koju su pohađale devojčice iz najbogatijih njujorških porodica, a kojom je Ivanka vladala od malih nogu. Kako je u to doba bio popularan grandž pokret, male bogatašice slušale su Nirvanu, a kosu farbale modrom bojom koja se ispirala nakon nekoliko pranja. Tu i tamo neka je devojka kosu farbala u zeleno, što je bio prećutni znak da se usudila na nešto zabranjeno. Devojkama je bilo dozvoljeno da se kreću taksijem po Menhetnu pre mraka pa su često odlazile u razne avanture, u svojim školskim uniformama po kojima se takođe odmah znalo ko je više, a ko manje popularan. Naime, što je suknja bila kraća, to je devojka bila važnija u društvu.

Najbolje obučena političarka ikada: Ivanka Tramp je boginja poslovne elegancije! (FOTO)

foto: Profimedia

Ivanka, s kojom je Lisandra ostala u čvrstom prijateljstvu i nakon škole, sve do 2009. godine, mladu je nasljednicu predstavila kao harizmatičnu, zabavnu, neustrašivu i uzbudljivu, ali u isto vreme arogantnu i razmaženu.

KAKO BI SE IZVUKLA IZ NEVOLJA, IVANKA JE BEZ IMALO GRIŽNJE SAVESTI ZA SVOJE NEDAĆE KRIVILA DRUGE, A IMALA JE I MALO SAOSEĆANJA ZA ONE KOJI NISU ROĐENI U BOGATSTVU.

Kad joj je jednom prilikom, već u njihovim dvadesetima, Lisandra preporučila knjigu o voditelju zalogajnice, Ivanka ju je upitala: "Zašto bih čitala knjigu o siromašnim ljudima?"

Neobični sustreti s Donaldom Trampom

foto: Profimedia

Lisandra je s prijateljicom Ivankom često znala da svrati u kancelariju njenog oca Donalda Trampa, kako bi Ivanka pozajmila karticu za šoping. Otac svojoj miljenici nikad nije hteo ništa da uskrati, ali znao bi da prokomentariše kako njenoj majci Ivani Tramp daje i previše novca.

Na prijateljicu svoje ćerke nije obraćao previše pažnje, ali svako malo bi je pitao je li Ivanka najlepša i najpopularnija devojčica u školi, što mu je očigledno bilo jako važno.

Kad je Lisandra jednom prilikom odgovorila kako je po lepoti Ivanka u top pet devojaka iz škole, Donald se iznenadio te upitao: "A ko je lepši od Ivanke?", a zatim i sam iskomentarisao izgled devojaka koje je Lisandra proglasila Ivankinim "suparnicama".

Lojalna i neverovatno tašta, Ivanka je za sebe ipak htela nešto drugačije

"Da, bila je tašta i volela je da priča o sebi, ali isto tako je bila i odana, zabavna i uvek spremna na avanture", piše Lisandra kojoj je žao što Ivanka nije dobila priliku ostvariti svoje snove.

Njena je poslednja: Nakon što se Ivanka Tramp previše opustila u Beloj kući, Melanija je postavila na svoje mesto!

foto: Profimedia

Devojke su ostale u bliskom kontaktu i kad su krenule graditi svoje karijere, a Lisandra Ohrstrom tvrdi da je Ivankin cilj bio da postigne mnogo odmereniji, decentniji i elegantniji brend od onog koji neguje njen poprilično glasan otac, sklon rasističkim i seksističkim ispadima.

Nakon venčanja, sve je krenulo nizbrdo

Novinarka Lisandra bila je i deveruša na Ivankinom venčanju za Džereda Kušnera, a nedugo zatim prijateljstvo se raspalo zbog različitih gledišta dve devojke koje su nekada satima plesale uz glas Kurta Kobejna iza zidina elitne škole.

LISANDRA NIJE MOGLA DA VERUJE KAKO SE NJENA PRIJATELJICA PRETVARA U SVOG OCA.

Nakon što je Lisandra počela da nosi ogrlicu sa svojim imenom ispisanim arapskim jezikom, Ivanka nije mogla da sakrije nezadovoljstvo: "Kako spavaš sa svojim dečkom dok to nosiš? Ta stvar vrišti - terorista!", govorila bi joj Ivanka, a to je bio samo jedan od incidenata zbog kojeg su raskinule prijateljstvo.

Nije bilo velike svađe, čak šta više, kad je Lisandra rodila sina, Ivanka joj je poslala zlatnu narukvicu s njegovim ugraviranim imenom, ali nikad više nisu dilile intimu niti se nalazile na ručkovima.

"Nikad nije bila neljubazna prema meni, ali to je bio kraj", napisala je Lisandra Ohrstrom koja ne krije razočaranje što je njena bivša najbolja prijateljica krenula očevim stopama.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs