nije melanija naivna

Njena je poslednja: Nakon što se Ivanka Tramp previše opustila u Beloj kući, Melanija je postavila na svoje mesto!

Iako joj je, kako je otkriveno u knjizi, period prilagođavanja u trenutku kada je dobila novu ulogu, onu prve dame Amerike, bio neverovatno težak i naporan, ni u jednom trenutku Melanija Tramp nije dozvolila da joj poćerka Ivanka Tramp zasmeta na njenom putu.

Vip priča
Autor:
Njena je poslednja: Nakon što se Ivanka Tramp previše opustila u Beloj kući, Melanija je postavila na svoje mesto!
Melanija i Ivanka Tramp, Foto: Profimedia

Mnogi se još uvek, itekako jasno, sećaju kako jeIvanka Tramp, tokom cele predsedničke kampanje, ali i u prvim mesecima nakon što je proglašen novim američkim predsednikom, bila neprestano prisutna uz svog oca Donalda Trampa. To se, svakako, ni najmanje nije svidelo njenoj maćehi, trećoj Trampovoj supruzi Melaniji Tramp, posebno ne njena želja za moći, a sve o tome otkriveno je u novoj biografiji 'The Art of Her Deal', Pulicerom nagrađene novinarke Vašington Posta, Meri Džordan.

Melanija Tramp običan poslovni stajling podigla na viši nivo: Prva dama savršeno uklopila boje! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako piše autorka nove biografije američke prve dame, koja je za pisanje iskoristila više od 100 intervjua, Trampova pobeda u predsedničkim izborima 2016. došla je svima kao iznenađenje, pa i samom Donaldu Trampu, koji je već bio isplanirao odlazak na golf u Škotsku, a sve kako ne bi morao da gleda Hilari Klinton kako uživa u pobedi nad njime.

Melanija Tramp u belom od glave do pete: Kaput od 3.500 dolara i cipele od kojih boli glava! (FOTO)

foto: Profimedia

Kada su pristigli rezultati, Tramp i njegova supruga morali su brzinski da menjaju planove i da se prilagođavaju novim ulogama. Majka njegovog najmlađeg sina Barona, Melanija Tramp, prvo je odlučila da ostane u njihovom luksuznom penthausu u Tramp Taueru u Njujorku, zajedno sa sinom, a navodno je tamo promenila i detalje svog predbračnog ugovora s Trampom.

U vreme dok je ona bila u Njujorku, njena poćerka i Trampova mezimica Ivanka Tramp, postavljena je za savetnicu američkog predsednika, radeći iz Zapadnog krila. Upravo tokom tog perioda proračuni koji su trebali da budu namenjeni za delatnike kancelarije prve dame usmereni su u Zapadno krilo i prema Ivanki Tramp koja je navodno pravila pritisak na svog oca da preimenuje Kancelariju prve dame u Kancelariju prve porodice.

Prema izvorima bliskim porodici Tramp, a prema pisanju Meri Džordan, Melanija Tramp tako nešto nije dopustila, čak šta više, odlučila je da postavi čvrste granice sa svojom poćerkom koja se previše opustila u Beloj kući.

'Ivanka je počela da se ponaša kao da je Bela kuća njen dom, a Melaniji se to nije ni najmanje svidelo. Kada su ona i Baron napokon uselili, stavila je tačku na sve Ivankine želje', napisala je Meri Džordan, dodajući kako upravo Melanija Tramp ima najveći uticaj na svog supruga.

'Melanija se drži po strani, ali je neverovatno je uticajna. Ona nije od onih koji će reći koga treba da zaposli ili kome treba da da otkaz, ali je jasno da je predsedniku stavila do znanja kakvo je njeno razmišljanje o svemu i kod njega to ima veliku težinu.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs