Stopama princa Harija

NIKO NE PRIHVATA NJENU VEZU SA BISEKSUALNIM ŠAMANOM,KAŽU DA JE OMAĐIJANA:Princeza se zbog ljubavi seli u Ameriku! (FOTO)

Bivši muž norveške princeze, Ari Ben, kojem je rodila tri ćerke, izvršio je samoubistvo tri godine nakon razvoda od Marte Luiz

Šuška se
Autor:
NIKO NE PRIHVATA NJENU VEZU SA BISEKSUALNIM ŠAMANOM,KAŽU DA JE OMAĐIJANA:Princeza se zbog ljubavi seli u Ameriku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Čini se kako je sve spremno za selidbu princeze Marte Luiz i njene tri ćerke iz rodne Norveške u Ameriku, kako bi konačno pronašle mir i sreću!

Kako je sama norveška princeza rekla za tamošnje medije, ona i njene ćerke će se odseliti u SAD čim se situacija oko pandemije korona virusa malo smiri.

"Naravno, deca idu sa mnom, a uvek će nam ostati naš dom u Lomedalenu. Moramo imati dom u Norveškoj jer ćemo često dolaziti. Ne možemo u potpunosti napustiti našu lepu Norvešku", otkrila je 49-godišnja princeza koja je tu odluku donela zbog ljubavi sa biseksualnim šamanom Durekom.

Par se zbog aktualne zdravstvene situacije nije video još od Božića, kada je šaman bio u poseti Norveškoj i proveo s njima praznike.

Princeza Marta Luiz
foto: Profimedia

Da je zaljubljena i da je pronašla srodnu dušu javno je priznala u maju 2019. godine.

"Kada sretneš svoju srodnu dušu, a ja sam imala dovoljno sreće da pronađem svoju. Šaman Durek promenio je moj život, baš kako je promenio i živote mnogih drugih. Pomogao mi je da shvatim da bezuslovna ljubav zapravo postoji na ovom svetu. Prihvata me bez suvišnih pitanja i straha, zasmejava više od svih", rekla je princeza.

Inače, norveška princeza ima tri ćerke, Maud Anđeliku (17), Leu Isadoru (15) i Emu Talulu (12), koje je dobila u braku s Arijem Benom. Par se razveo 2016. godine, a u decembru 2019. Ben je počinio samoubistvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs