obraćanje prve dame amerike

Melanija Tramp o borbi s korona virusom: Imala sam osećaj kao da sam u vozu smrti!

Nakon što je otkrila da je, osim nje i supruga Donalda Trampa pozitivan na korona virus bio i njihov sin Baron, američka prva dama Melanija Tramp na zvaničnim stranicama Bele kuće ispričala svoje lično iskustvo s ovom bolesti

Vip priča
Autor:
Melanija Tramp o borbi s korona virusom: Imala sam osećaj kao da sam u vozu smrti!
Foto: Profimedia

Nakon što je obolela od korona virusa, baš kao i njen suprug, američki predsednik Donald Tramp, ali i njihov sin, o svom iskustvu s bolesti na zvaničnim stranicama Bele kuće progovorila je prva dama - Melanija Tramp. Kako je rekla, olakšanje da je njihov naslednik, sin Baron, negativan na Covid-19, pretvorilo se u šok i nevericu kada su stigli rezultati novog testa koji je, baš kao i u njihovom slučaju, bio pozitivan.

Uz to, dodala je, to što je tinejdžer s dobrim imunitetom pomoglo je da preboli korona virus bez simptoma, a u završnici joj je drago što, kada su se već zarazili, pozitivni bili u isto vreme pa su iskoristili da brinu jedno o drugome i provode zajedničko, kvalitetno vreme zajedno.

- Srećnica sam utoliko da je moja dijagnoza došla s minimalnim simptomima, iako, kada su se svi pojavili u isto vreme, imala sam osećaj kao da sam na vozu smrti sa svime. Imala sam bolove u telu, kašalj i glavobolje i većinu vremena osećala strašan umor.

Odlučila sam da se borim s virusom prirodnim putem, što je značilo pojačan unos vitamina i zdrave hrane. Srećom, imali smo divne ljude oko sebe koji su brinuli o nama i zauvek ću biti zahvalna zdravstvenom timu i profesionalnoj diskreciji dr. Konlija i njegovog tima - napisala je Melanija Tramp i dodala kako ne može dovoljno da se zahvali lekarima na njihovoj požrtvovnosti.

- Oporavak od bolesti daje vam dovoljno vremena i da razmišljate o svemu. Kada je moj suprug, predostrožnosti radi, odveden u Walter Reed bolnicu, puno sam razmišljala o našoj porodici, ali i o stotinama i hiljadama ljudi širom naše zemlje koji prolaze isto kao i mi - rekla je i dodala:

- Savetujem svima da nastave da žive što je više moguće zdravim načinom života - balansirana ishrana, svež vazduhi vitamini su važni da održe vaše telo zdravim i vitalnim.

Na kraju je dodala kako može napokon da kaže kako je poslednji test kojem je podvrgnuta bio negativan, kao i da se nada da će se uskoro moći da se vrati svojim obavezama.

- Ako ste bolesni, ili su vaši voljeni bolesni, znajte da mislim na vas i da ću misliti na vas svakoga dana. Molim se za našu zemlju, molim se za sve koji se bore sa Covidom-19 ili bilo kojom drugom bolesti ili izazovom. Hvala svima na podršci i dobrim željama i molitvama za našu porodicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs