Vidno neraspoloženi

Melanija i Donald Tramp prvi put u javnosti nakon poraza na izborima: Lica sve govore! (FOTO)

Tramp je je smrknutog lica sa suprugom Melanijom obavio još jednu svoju dužnost

Celebrities
Autor:
Melanija i Donald Tramp prvi put u javnosti nakon poraza na izborima: Lica sve govore! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon poraza na predsedničkim izborima Donald Tramp se mnogo puta oglasio na Tviteru, bunio protiv rezultata i propitivao ceo izborni proces, ali nekoliko dana nije se pojavljivao u javnosti.

Sada je smrknutog lica sa suprugom Melanijom Tramp obavio još jednu svoju dužnost.

Melanija i Donald pojavili su se vidno neraspoloženi na polaganju venaca veteranima Drugog svetskog rata. Udaljeni nekoliko metara jedan od drugoga, prva dama i predsednik, koji u januaru predaje predsedničku palicu protivkandidatu Džou Bajdenu, i ovoga puta nisu imali previše kontakta i emocija u svom odnosu.

Melania ja za ovaj kišni dan odabrala prikladno tmurno izdanje, sivi kaput od tvida u klasičnom kroju od kojeg ne odustaje, a koji prati njenu skladnu liniju tela.

Fotografija Džoa Bajdena iz mladosti napravila pometnju na Internetu: Ovako je izgledao novi predsednik Amerike! (FOTO)

foto: Profimedia

Frizura i šminka bili su, kao i uvek, savršeni, ali njen izraz lica sve je rekao. Već nekoliko dana nagađa se da gospođa Tramp s nestrpljenjem čeka odlazak iz Bele kuće.

Dve bivše pomoćnice prve dame, Stefani Volkof i Omarosa Manigolt Njumen, tvrde da Melanija već pregovara "poslebračni" ugovor kojim bi njen sin Baron dobio pripadajući udeo Trampovog bogatstva i da je razvod braka gotovo sigurno na pomolu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs