kažu da je jadva dočekala

Bivša saradnica otkrila: Melanija odbrojava minute do razvoda - njihov brak je bio čista poslovna transakcija!(VIDEO)

Melanija Tramp odbrojava minute do razvoda sa Donaldom Trampom, aktuelnim predsednikom SAD, kako bi konačno stavila tačku na njihov 15-godišnji "transakcijski brak", prenose britanski tabloidi.

Šuška se
19:47h Autor:
Bivša saradnica otkrila: Melanija odbrojava minute do razvoda - njihov brak je bio čista poslovna transakcija!(VIDEO)
Foto: Profimedia

Bivša saradnica Omarosa Manigo Njuman je otkrila da je njihov brak odavno u krizi: "Melanija broji svaki minut do njegovog odlaska iz Bele kuće kako bi zatražila razvod. Ukoliko bi htela da ga ponizi i ostavi tokom mandata, on bi našao način da je kazni".

Kako se tvrdi, Melanija je bila očajna 2016. godine kada je Tramp pobedio na američkim predsedničkim izborima, jer nije mogla ni da pretpostavi da će odneti pobedu.

Takođe, nije mu se odmah pridružila u Vašingtonu već je čekala 5 meseci, navodno, kako bi njihov sin Baron završio školu.

foto: Profimedia

Međutim, još jedna njena bivša asistentkinja Stefani Volkof tvrdi da prva dama planira da se razvede i da pregovara kako bi Baron dobio jednak deo Trampovog bogatstva.

Volkofova tvrdi i da su supružnici sve vreme spavali u odvojenim sobama i da je njihov brak bio čista "transakcija".

Inače, Tramp je prethodno bio u braku dvaput, a druga žena Marla Mejpls se obavezala da neće objavljivati kritične knjige ili davati intervjue o njemu, a sumnja se da će Melanija učiniti isto.

Mediji su često isticali koliko Melanija i Tramp nisu bliski u javnosti, a prva dama je nekoliko puta snimljena i kako odbija njegove dodire ili pokušaje da je uzme za ruku.

Podsetimo, Tramp se 1977. godine oženio Ivanom Tramp sa kojom je dobio dva sina i ćerku Ivanku, a ta veza se završila početkom devedesetih kada je upoznao manekenku Marlu. Njih dvoje su se venčali 1991. godine i dobili su ćerku Tifani, ali je brak potrajao do 1997. Melaniju je upoznao godinu dana kasnije i oženio je 2005. godine.

(Stil.kuris.rs/Kurir/Mirror)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs