Šta sve nude poznatoj plavuši?

Zbog politike ugasila sve svoje poslove: Šta će biti sa Ivankom Tramp nakon poraza na izborima?

U ranijim razgovorima s medijima Ivanka je naglašavala da sebe nadalje uglavnom vidi u javnoj sferi, i to u politici, i ni trenutka nije sumnjala u pobedu svog oca na ovogodišnjim izborima

Celebrities
Autor:
Zbog politike ugasila sve svoje poslove: Šta će biti sa Ivankom Tramp nakon poraza na izborima?
Foto: Profimedia

Zbog rezultata svog oca Donalda Trampa na tek održanim američkim predsedničkim izborima, Ivanka Tramp ostaje bez fotelje savetnice predsednika. Zbog političke karijere ona je sve svoje dosadašnje uspehe, pa i onaj modni, stavila na čekanje, pa se mnogi pitaju kako će sada izgledati Ivankin poslovni plan.

U ranijim razgovorima s medijima Ivanka je naglašavala da sebe nadalje uglavnom vidi u javnoj sferi, i to u politici. Tokom poslednje četiri godine u Beloj kući radila je kao savetnica predsednika, a navodno je bila zadužena za edukaciju i ekonomsko osnaživanje žena i njihovih porodica, stvaranje radnih mesta i ekonomski rast pomoću razvoja radne snage, obuke i preduzetništva.

Ivanka se toliko posvetila političkoj karijeri koju je krenula da gradi uz svog oca, da je sve svoje dosadašnje poslove potpuno zanemarila. Bila je fokusirana na svoju modnu marku, a 2018. ju je ugasila. U izjavi je tada napisala kako želi da se usredsredi na rad u Vašingtonu i da je gašenje njene modne marke "jedini pošteni ishod za njen tim i partnere".

Može li Džil Bajden(69) da stane na modnu crtu Melaniji Tramp (50)? (FOTO)

foto: Profimedia

Osoblje njene kompanije tada je obavešteno da će dobiti otkaz. Zatvaranju modne marke prethodili su raskidi saradnje sa šoping centrima Neiman Marcus i Nordstrom, a do prekida saradnje došlo je 2017. godine zbog slabe prodaje. Bilo je i poziva da se njena odeća bojkotuje zbog Trampove politike.

Ivanka nije ni trenutka sumnjala u očeve korake u političkom smeru, niti je smatrala da će na ovim izborima ipak izgubiti od protivkandidata Džoa Bajdena. Mnogi već postavljaju pitanje šta će sada da radi poznata plavuša, a pogotovo imajući na umu informaciju da je u politiku Donalda Trampa bio uključen i njen suprug Džared Kušner.

Jedna od opcija joj je da se vrati u Trump Organization, koja se između ostalog bavi nekretninama, ali nije previše izgledno da će to odabrati jer je kompanija navodno pod istragom.

Osim toga, Trampovoj miljenici nude se brojni televizijski angažmani, za koje još uvek nije dala jasan odgovor. Između ostalog, producenti emisije Ples sa zvezdama ponudili su joj vrlo unosan ugovor, a upućeni tvrde da su televizijske kuće najviše zainteresovane upravo za nju od cele bogataške porodice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs