Svesno krše pravilo

Kraljica Elizabeta prvi put u javnosti nakon 7 meseci, u pratnji princa Vilijama: Dočekani oštrim kritikama! (FOTO)

Iako je britanska vlada propisala da je nošenje maski obavezno, čini se da to ne brine ni kraljicu ni budućeg naslednika trona

Celebrities
Autor:
Kraljica Elizabeta prvi put u javnosti nakon 7 meseci, u pratnji princa Vilijama: Dočekani oštrim kritikama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prvi puta od marta ove godine kraljica Elizabeta II pojavila se na nekom javnom događaju, van kraljevske rezidencije, a javnost je ostala šokirana činjenicom da 94-godišnja vladarka nije nosila zaštitnu masku uprkos pandemiji korona virusa.

Da stvar bude još gora, u lošem primeru ju je sledio i unuk, budući prestolonaslednik princ Vilijam.

Melanija Tramp o borbi s korona virusom: Imala sam osećaj kao da sam u vozu smrti!

foto: Profimedia

Što se Vilijama tiče, ovo je poprilično čudan potez, budući da se na prethodnim događajima uredno pojavljivao s maskom na licu, a kraljica, zbog svojih poznih godina, i te kako bi trebalo da strahuje da se ne zarazi.

foto: Profimedia

Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde kako su se Elizabeta i Vilijam ipak pridržavali nekih pravila - od socijalne distance (iako neke fotografije pokazuju suprotno) preko toga da se događaj većinom odvijao napolju, a ne u zatvorenom prostoru, a i svi prisutni morali su da se testiraju na Covid-19.

Ostavio porodicu na cedilu: Dok pevač uživa u strasom zagrljaju mlađe devojke, njegova žena jedva sklapa kraj s krajem!

foto: Profimedia

Iako britanska vlada zahteva da se maske nose, pogotovo u zatvorenim prostorima, kao i da se održava socijalna distanca, kraljica se očito time ne zamara, pa ni podatkom da je vlada najavila kazne za sve one koji to ignorišu.

foto: Profimedia

Inače, kraljica Elizabeta II još je u martu napustila Bakingemsku palatu i otišla sa 99-godišnjim suprugom, princem Filipom, u samoizolaciju u dvorac Vindzor. Od tada je viđena na samo dva događaja - proslavi Trooping the Colour u junu i na svečanoj ceremoniji proglašenja Sir Toma Mura vitezom.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs