Ona nije miljenica sudbine

HOLIVUDSKU GLUMICU SUDBINA NE ŠTEDI: Nakon što je pobedila rak, otkrivena joj neizlečiva bolest!

Dobila je bitku sa karcinomom, ali velika borba joj tek predstoji...

Vip priča
09:34h Autor:
HOLIVUDSKU GLUMICU SUDBINA NE ŠTEDI: Nakon što je pobedila rak, otkrivena joj neizlečiva bolest!
Foto: Profimedia / Elizabeth Goodenough / Everett Collection

Nakon Selme Bler, koja se već godinama bori sa multiplom sklerozom, sada se još jedna holivudska glumica suočila s istom dijagnozom. Zvezda serije Bračne vode Kristina Eplgejt otkrila je da joj je dijagnostikovana ta bolest i to nakon što je uspela da pobedi karcinom.

"Pozdrav prijatelji. Pre nekoliko meseci dijagnostikovana mi je MS. Bilo je ovo čudno putovanje, ali imala sam podršku ljudi koje znam, a koji boluju od istog. Bio je ovo težak put, ali, kako svi znamo, život ide dalje, osim ako neki idiot opet sve ne blokira", napisala je na svom Twitter profilu holivudska glumica i sa svojim obožavaocima podelila da je za nju počela nova životna borba.

Nakon toga je stavila još jednu objavu u kojoj je sve zamolila da poštuju njenu privatnost i dopuste joj da izbori još jednu pobedu. Kako se mnogi sećaju, glumica je već strahovala za svoj život kada joj je dijagnostikovan karcinom dojke.

Bilo je to 2008. godine, nakon čega se podvrgla bilateralnoj mastektomiji, a zbog svega onoga što je i sama prošla, odlučila je da osnuje fondaciju kojom bi ohrabrila žene, ali i finansijski im pomogla da redovno odlaze na preglede, kako bi se bolest detektovala u najranijoj fazi.

Dobitnica Emija tu je bitku dobila, ali sada kreće u novu i to sa varljivom multiplom sklerozom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs