Zabrinjavajuće

BRITNI SPIRS SVE GORE, ŽELE DA JE ODVEDU U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU: U momentu ludila, ugrizla advokaticu za čelo!

Njen otac se boji da je drugi nervni slom blizu, jer pevačica ne pije lekove

Šuška se
Autor:
BRITNI SPIRS SVE GORE, ŽELE DA JE ODVEDU U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU: U momentu ludila, ugrizla advokaticu za čelo!
Foto: Profimedia

Otac Britini Spirs odbacio je pokušaje da mu se oduzme starateljstvo nad ćerkom i rekao da se nedavno raspravljalo o tome da li treba Britni smestiti u psihijatrijsku ustanovu na procenu mentalnog zdravlja.

Džejmi Spirs je rekao da mu se Džodi Montgomeri, zadužena za lična i medicinska pitanja pevačice, obratila početkom jula i izrazila zabrinutost jer Britni ne uzima lekove kako je propisano, navodi se u sudskim dokumentima. Rekao je i kako je agresivna, da ju je napala, a kad joj je ova skrenula pažnuju da ne pije lekove, ugrizla ju je za čelo.

"Iznela je potencijalne opcije, uključujući 5150 psihijatrijsko zadržavanje", naveo je Džejmi Spirs. Po kalifornijskom zakonu, član 5150 dopušta da se osoba zadrži na psihijatrijskoj proceni ako se smatra opasnom za sebe ili druge.

Advokatica Džodi Montgomeri je rekla da nju zabrinjava mentalno zdravlje pevačice, ali da je njen otac pogrešno prikazao njihov razgovor.

Britni Spirs (39) je rekla da je starateljstvo zlostavljanje i da "želi svoj život nazad" na sudu u Los Anđelesu. Otac joj je staratelj od 2008. kada je imala nervni slom.

Starateljstvo je određeno nakon što je Džejmi zatražio od suda ovlašćenje da nadzire život svoje ćerke zbog, kako je naveo, zabrinutosti za njeno mentalno zdravlje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs