Pevačica razočarana

NEMA SLOBODE ZA BRITNI SPIRS (39): Sudija presudila - o njenom životu i dalje odlučuje otac!

Britni je poslednjih 13 godina pod nadzorom, što je sprečava u donošenju glavnih odluka u sopstvenom životu

Celebrities
Autor:
NEMA SLOBODE ZA BRITNI SPIRS (39): Sudija presudila - o njenom životu i dalje odlučuje otac!
Foto: Profimedia

Brenda Peni, sudija odgovorna za nadzor starateljstva Britni Spirs, odbila je njen zahtev da se Džejmi Spirs ukloni s mesta njenog staratelja, javlja CNN.

Sudija je u sredu potpisala presudu kojom je Džejmi Spirs, Britnin otac, i dalje njen zvanični staratelj i ima kontrolu nad njenim životom. Detalji presude još nisu otkriveni javnosti.

Podsetimo, Britni se prošle nedelje direktno obratila sudu o slučaju kontroverznog starateljstva. Rekla je da želi svoj život nazad i da se završi 13-godišnje starateljstvo koje njen otac ima nad njom.

"Tako sam besna da ne mogu da spavam i depresivna sam. Želim da me čuju ... Želim promene i želim promene prema napred. Zaslužujem promene", rekla je pevačica tokom svedočenja.

Osvrnula se i na poruku koju je podelila sredinom aprila, nakon emitovanja dokumentarca Framing Britney, u kojoj je uveravala javnost da je dobro.

"Da, potpuno sam dobro. Izuzetno sam srećna. Imam predivan dom, prelepu decu. Trenutno se odmaram jer uživam", napisala je pevačica tada. Tokom saslušanja o starateljstvu, Britni je otkrila da je ta izjava potpuna laž.

Britni je rekla i da je želela da se uda za svog dečka i dobije dete, ali to joj nije bilo dopušteno. Optužila je svog oca da ju je sprečio u želji da ukloni spiralu kako bi mogla da zatrudni. Takođe je rekla da je bila prisiljena da uzima litijum - lek za bipolarne poremećaje - do te mere da je bila ošamućena i da nije mogla da razgovara.

Naime, Britni je poslednjih 13 godina pod nadzorom, što je sprečava u donošenju glavnih odluka u sopstvenom životu (i ličnom i finansijskom), a sve odluke umesto nje donose njen otac Džejmi Spirs i advokat Endrju Volet. Staratelj takođe ima ovlašćenje da oduzme punomoć u njeno ime, odlučuje ​​gde će živeti i da potpiše poreske obrasce u njeno ime.

Brojne poznate osobe i fanovi na društvenim mrežama pružaju podršku pevačici u borbi za slobodu. Pre otprilike godinu dana na društvenim mrežama pojavio se tag #FreeBritney - oslobodite Britni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs