Genetika je čudo

LEPOTU NASLEDIO OD MAJKE: Upoznajte roditelje Damijana Dejvida! (FOTO)

Harizmatični muzičar pažnju privlači gde god da se pojavi

Star look
10:30h Autor:
LEPOTU NASLEDIO OD MAJKE: Upoznajte roditelje Damijana Dejvida! (FOTO)
Foto: Profimedia

Damijan Dejvid, frotmen grupe Maneskin, pažnju privlači još od kako je pobedio na Evrosongu. Žene su poludele za ovim harizmatičnim pevačom, a sada smo u prilici da upoznamo i njegove roditelje.

Naime, njegovi roditelji su stjuart i stjuardesa. Zahvaljujući tome, i Damijano i njegov mlađi brat Jakopo proputovali su svet, a na mrežama se mogu naći retke fotografije, uglavnom iz Kine, gde su proslavili jedan od praznika.

Među fotografijama koje se mogu videti na mnogobrojnim fan grupama koje danas ima, nalaze se i porodične: sa roditeljima i bratom, samih roditelja...

Ovaj 22-godišnjak odrastao je u Rimu, ima brata, trenirao je košarku. U jednom intervjuu otkrio je da su ga roditelji uvek podsticali da sledi svoj put.

Mama je bitna figura u njegovom životu i njoj je posvetio i jednu od svojih brojnih tetovaža. Najveća njegova tetovaža ima natpis “Il ballo della vita”, što u prevodu znači "ples života".

Muzikom je intenzivno počeo da se bavi u srednjoj školi, a kako su mu tada izgledali dani, opisao je u jednom intervjuu. "Na sceni je u redu ludirati se, ali izvan scene, u normalnom životu, morate da budete skromni s ljudima s kojima radite. U bendu se pridržavamo vrlo strogih pravila. Kada smo na turneji, u redu je da se zabavljamo, ali moramo održavati visok nivo na sceni, moramo biti lucidni i sveži da bismo tehnički sve odradili kako treba", objašnjava Damijano svoju posvećenost i disciplinu, piše Super žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs