DAMJANO DAVID SINOĆ JE PREVAZIŠAO SAM SEBE: Mnogi kažu da je upravo on najbolje obučen muškarac na crvenom tepihu

Na dodeli Američkih muzičkih nagrada u Los Anđelesu, grupa Maneskin dobila je nagradu za najbolju rok numeru "Beggin", ali najviše se priča o Damijano Davidu i njegovom modnom izboru

Moda
11:10h Autor:
DAMJANO DAVID SINOĆ JE PREVAZIŠAO SAM SEBE: Mnogi kažu da je upravo on najbolje obučen muškarac na crvenom tepihu
Damijano David, Foto: Jerod Harris / Getty images / Profimedia

Od kako su pobedili na Evrosongu, italijanska grupa Maneskin ne prestaje da osvaja simpatije sve većeg broja ljudi. Frotmen benda Damjano David svojim harizmatičnim nastupom ostavlja bez daha mnogobrojnu publiku, ali veliku pažnju privlači i modnim izborom.

Tako je bilo i sinoć kada se bend pojavio na crvenom tepihu u Los Anđelesu prilikom dodele Američkih muzičkih nagrada kada su se svi članovi benda pojavili sahalterima i isečenim odelima.

Inače, Damjano David nosi laskavu titulu najorginalnije odevenog muškarca na javnoj sceni i izgleda da on baš uživa u tome. Njegov stil je u velikoj meri i kontroverzan jer pokreće oprečne komentare.

Ono što je sigurno - najlepši muškaraca E Evrope (kako glasi još jedna njegova titula) definitivno ume da iznese smela modna izdanja, što je bio slučaj i sinoć na dodeli AMAs nagrada.

1 / 5 Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs