DAMIJANO DAVID I ĐORĐI SOLERI

ATRAKTIVNI POBEDNIK EVROVIZIJE KONAČNO UHVAĆEN U JAVNOSTI SA DEVOJKOM: Ukrali su sve poglede! (FOTO)

Vatreni Italijan i njegova devojka nisu promakli fotografima

Star look
15:54h Autor:
ATRAKTIVNI POBEDNIK EVROVIZIJE KONAČNO UHVAĆEN U JAVNOSTI SA DEVOJKOM: Ukrali su sve poglede! (FOTO)
Foto: Profimedia

Damijano David (22), vođa grupe "Maneskin"koja je odnela pobedu na Pesmi Evrovizije u Roterdamu ne prestaje da fascinira devojke širom sveta.

Kada je u javnost dospela informacija da mladi kontroverzni pevač uživa u vezi sa poznatom italijanskom influenserkom Đorđa Soleri, mnoge devojke su ostale razočarane.

Sada su paparaci uslikali zaljubljeni par na ulicama Rima nakon izlaska iz pozorišta. To je jedan od retkih zajedničkih zabeleženih trenutaka u javnosti.

Damijano David
foto: Profimedia

Damijano je za opuštenu šetnju sa izabranicom svog srca poneo komplet odelo, pantalone i sako koji je u jednom trenutku i skinuo i ostao u crnoj majici sa printom Britni Spirs.

Sa druge strane, njegova devojka je obukla belu laganu haljinu koju je uklopila sa crnim papučama i crnom tašnom. Da je i influnserka poput svog dečka, ljubiteljka tetovaži pokazuju i ove fotografije na kojima se vidi kako je ukrasila svoje telo.

Damijano David i devojka
foto: Profimedia

Nakon uživanja u predstavi, par je seo u kafić gde su se našli sa prijateljima.

Đorđa je bila velika podrška svom momku i njegovom bendu na Evrosongu te je pozivala svoje pratioce na Instagramu da glasaju za grupu Maneskin, a nije skrivala ni svoje oduševljenje pobedom Italije na kraju.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs