veče glamura

ALBANKA JE NAPRAVILA MODNU KATASTROFU U LOS ANĐELESU: Na njoj sve puca, ali ona ne mari dok nosi osvetničku haljinu

Bibi Reksa je podigla ogromnu prašinu, ne prestaje da se priča o njenom stajlingu!

Celebrities
Autor:
ALBANKA JE NAPRAVILA MODNU KATASTROFU U LOS ANĐELESU: Na njoj sve puca, ali ona ne mari dok nosi osvetničku haljinu
Albanska pevačica je najveći modni promašaj na dodeli Američkih muzičkih nagrada, Foto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

U Los Anđelesu je sinoć održana dodela Američkih muzičkih nagrada, a na crvenom tepihu su se pojavile brojne poznate ličnosti u neobilnim stajlinzima, mnogi su bili baš maštoviti. Međutim, celo veče prošlo je u znaku Tejlor Sfivt - višestruke pobednice ove ceremonije!

Tejlor Svift
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Američkoj kantautorki je pošlo za rukom, postavši umetnica godine, da nadmaši i Bijonse i Harija Stajlsa, glavne favorite. Mada, ne bi to mnogo da nas iznenadi, jer ova pevačica uvej napravu pravu revoluciju kada god objavi nove pesme, a urpavo je i njena nova verzija muzičkog albuma "Red" iz 2012 proglašena za najbolji u godini. Takođe, nagrađena je i kao najbolji kantri izvođač i za najbolji spot za pesmu "All Too Well".

I Bijonse je pripala nagrada, ali u kategoriji za R&B izvođača, a i Hari Stajls je dobio više priznanja.

Maneskin
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Mnogo se nakon ovog događaja priča i članovima italijanskog brenda Moneskin, koji su su dobili nagradu za najbolju rok pesmu "Beggin'", a na dodelu su stigli u halterima.

Mašin Gan Kelli
foto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Ekscentričan stajling krasio je najboljeg rok izvođača Mašin Gan Kelija, koji je ostavio najupečatljiviji utisak na dodeli. Svi se pitaju kako je uopšte mogao da hoda i sedi u ovom odelu.

Dav Kameron
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Sjajan stil prikazala je i najbolja u kategoriji novih zvezda Dav Kameron.

Sa druge strane, pevačica albanskog porekla Bibi Reksa, koja se odselila u Ameriku iz Severene Makedonije sa samo 6 godina, priredila je još jedan modni kiks. Naime, mogu se čuti komentari da joj ovakav stajling uopšte nije pristajao, jer je niska.

Mada, Bibi je već jednom prilikom istakla da niko od dizajnera nije hteo da sarađuje sa njom kada je bila nominovana za Gremi nagradu, jer je, kako naglašava, krupnije građe.

- Konačno sam nominovana za Gremi što je najkul stvar koja može da se dogodi jednom muzičaru. Veliki broj izvođača će pozvati dizajnere da sarađuju sa njima kako bi prošetali jedinstvene haljine na crvenom tepihu. Moj tim i ja kontaktirali smo mnoge, ali odbili su me jer sam "krupna" - bila je iskrena Bibi, kojoj je trebalo dugo da prihvati svoje obline.

1 / 5 Foto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Redža nosi 38 konfekcijski broj, što nije jedinstven slučaj jer mnogo poznatih žena nosi i veći od ovog broja.

"Poruka koju su mi poslali dizajneri je da sve žene koje nose 38 nisu lepe i ne mogu da nose elegantne haljine. Muka mi je kad ljudi kažu da sam krupna i da ne mogu da nešto nosim. Je*** se, ne želim vaše je****e haljine" - besno je tada rekla pevačica i tekstopisac.

Svakako, na ovogodišnjoj dodeli Američkih muzičkih nagrada bilo je veoma originalnih stajlinga, a neke od najzanimljivijih pogledajte u galeriji ispod:

1 / 8 Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs