vole se kao prvog dana

BREGA JE IMAO BURAN LJUBAVNI ŽIVOT, A NIKO NE ZNA KO MU JE SUPRUGA: Pojavila se slika koja svedoči da je PRAVA LEPOTICA

Goran Breković preko 30 godina uživa u ljubavi sa Dženanom!

Ljubav
Autor:
BREGA JE IMAO BURAN LJUBAVNI ŽIVOT, A NIKO NE ZNA KO MU JE SUPRUGA: Pojavila se slika koja svedoči da je PRAVA LEPOTICA
Ko je prelepa supruga Gorana Bregovića, Foto: Kurir / Nemanja Pančić

Legendarni Goran Bregović, koji širom sveta promoviše kulturu i tradiciju da naših prostora, već decenijama uživa u braku sa suprugom Dženanom, a njegov privatan život od početka karijere veoma uspešno krije od očiju javnosti.

Veliki zavodnik Dženanu Sudžuk upoznao je 1993. godine, ljubav je planula na prvi pogled, a miljenik zena je rešio da se skrasi. Od tada uživaju u skladnom braku, u kojem su dobili tri ćerke - Emu, Unu i Lulu.

Bregina supruga se vrlo retko oglašava za medije, a jednom prilikom je istakla kako nije lepotica, već starica.

- Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali, možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica - našalila se na svoj račun.

Međutim, skoro se na društvenim mrežama pojavila njena slika iz mladosti na koji pozira sa nekadašnjim članom "Bijelog dugmeta". Zaljubljeni par pozira na brodiću, ali u prvi plan se ističe Dženanina neprolazna lepota.

Goran Bregović
foto: Profimedia

Ali, pre braka Brega je imao veoma buran ljubavni život. Mediji su brujali o neverovatnoj hemiji između njega i glumice Maje Sabljić. Takođe, varnice su sevale i sa Alkom Vuicom.

Alka Vuica došla je u Sarajevo da za zagrebački magazin "Polet" uradi intervju sa članom iz gupe "Bijelo dugme" tokom osamdesetih. Pre samog početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: "Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje", što je bilo početak njihovih javnih proizivki. Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit "Pedikulis pubis" što sa latinskog prevoda znači stidne vaši. Tada je Alka pobesnela i dugo nije pričala sa Goranom.

Alka Vuica
foto: Kurir Arhiva

I Ljiljana Tica, jedna od naših najuspešnijih manekenki, nije mogla da odoli Breginom šarmu. Da se radio o velikoj ljubavi govori i činjenica da joj je posvetio hti "Bitanga i princeza". Bili su u burnoj vezi dve godine, a ova lepotica je svojevremeno priznala da je bila vrlo ljubomorna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs