ponovo vlada harmonija u "Bijelom dugmetu"

OKONČAN SUKOB DUG PREKO 30 GODINA: Rokeri pružili jedno drugom ruku pomirenja! (FOTO)

Nekoliko puta su se javno sukobljavali!

Vip priča
Autor:
OKONČAN SUKOB DUG PREKO 30 GODINA: Rokeri pružili jedno drugom ruku pomirenja! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / dado tifa

Između članovi grupe "Bijelo dugme", Mladena Vojičića Tife i Alena Islamovića decenijama je vladala netrpeljivost! Njjihov odnos obeležile su svađe, tuče, prozivke, a kako su mediji pisali, čak su jedan drugom "pretili" i tužbama.

Ali, na iznenađenje mnogih, Alen Islamović rekao je da se pomirio sa kolegom Mladenom Vojičićem Tifom. Naime, pred koncert "Bijelog dugmeta" u Frankfurtu on je prokomentarisao njhov odnos.

- Sada funkcionišemo kao švajcarski sat. Svi smo živi, zdravi, svi smo željni svirke, muzike, koncerata, raje - istakao je Alen za "Avaz".

Izgleda da je pesma "Ružica si bila" jabuka razdora...

Fizički obračun na dočeku 2018. godine

Pevači "Bijelog dugmeta" tada su se potukli odmah po silasku sa bine. Tifu je tada iznerviralo to što je Alen tokom koncerta otpevao deo pesme koji sleduje njemu. Prvo je došlo do verbalnog prepucavanja, a onda i do fizičkog kontakta. Iako su obojica to oštro demantovali, na društvenim mrežama se pojao snimak njihovog sukoba.

Sukob na "Bir festu" 2021. godine

Alen i Tifa su na Bir festu 2021. godine na bini pevali pesmu "Ružica si bila", kad je Tifa trebalo da otpeva svoj deo pesme, Alen je odjednom počeo da peva, pa je nastao haos. Tifa je pobesneo, pa je bacio bubicu na scenu i otišao sa bine.

Menadžer ga je jurio i nagovarao da se vrati na binu, međutim, Tifa nije hteo da čuje za to. Zaključao se u kontejner koji je na "Bir festu" bio rezervisan za njega i govorio sve vreme: "Šta će on meni da upada u pesmu!". Koncert se nastavio bez njega, dok Goran Bregović nije odreagovao na ono što se dešava na bini.

- Nemojte mi sa takvim nebulozama kvariti lep i sunčan dan! Neću to da komentarišem, kvarite mi lep dan i putovanje - rekao je prilično ljutito Alen za Telegraf Jetset, nakon incidenta.

I Tifa je dao svoj sud o tom dešavanju.

- Ne želim da demantujem, ali daleko je to od istine - rekao nam je kratko Tifa, ljubazno ističući da neće da daje izjave tim povodom, a zatim prekinuo vezu.

Alen smatra da najbolje peva!

- Da budem iskren, Bebek meni ne može vokalno da parira. Kao ni Tifa. Znam gde sam, poznajem svoje vokalne mogućnosti i sposobnosti sad i narednih pet godina - rekao je Alen.

Takođe, i Tifa se osvrnuo na Alena, a vidi se da su između dovjice rokera razlike ogormne.

- Alen je vojnik, ali perfidan vojnika. Ne želim da umanjim njega kao ličnost, ali se razlikuje od mene. Mi ne moramo da budemo na ratnoj nozi, ali se svašta dešava u našim životima i ne bih da pričam o tome - pričao je Tifa svojevremeno.

Bregović sve vreme mudro ćuti

Dok se ostali članovi jedne od najpoznatjih grupa sa naših prostora godinama otvoreno prozivaju i pokazuju netrpeljivost, Bregović vešto izbegava da se oglašava na tu temu. Jedan od njegovih retkih komentara bio je o tuči Tife i Alena, posle novogodišnjeg nastupa u Budvi.

- Nije se potukao hor u džamiji ni crkveni hor. Potukla su se dva pevača rokenrola - rekao je Goran Bregović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs