KRALJEVSKA PORODICA NA PRAGU POMIRENJA? Insajderi tvrde kako je Čarlsova taktika da ubije dve muve jednim udarcem

Da li je kraljvska porodica na pragu pomirenja pitaju se mnogi širom sveta jer su prethodnih meseci bila vrlo turbulentna dešavanja.

Celebrities
Autor:
KRALJEVSKA PORODICA NA PRAGU POMIRENJA? Insajderi tvrde kako je Čarlsova taktika da ubije dve muve jednim udarcem
Da li je kraljvska porodica na pragu pomirenja ?, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon tvrdnji da je na pragu pomirenje unutar kraljevske porodice, stižu insajderske informacije da Hari i Megan ne bi baš bili dočekani raširenih ruku. Upućeni tvrde da oni jesu dobili pozivnicu za Sandringem i da verovatno neće odbiti priliku da se pridruže prazničnoj proslavi.

Princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvori bliski porodici tvrde da njih dvoje žele da obnove odnose i ponovo se povežu sa porodicom. Hari je navodno i zvao oca kako bi mu čestitato rođendan a podelili su i video snimak svoje dece, princa Arčija i princeze Lilibet, kako pevaju dedi kojeg su slabo i viđali od rođenja.

Princ Hari, Megan Markl
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Juče je za Sunday Times jedna njihova prijateljica izjavila kako bi verovatno rado zakopali ratne sekire i da rade na svojoj strategiji pomirenja. Međutim, drugi smatraju da takvi planovi neće baš dobro proći kod svih članova kraljevske porodice, naročito kod Vilijama jer je gotovo izgubio svaki kontakt sa svojim malđim bratom.

Spekulacije idu toliko daleko da pojednci smatraju da možda Vilijam i Kejt ne bi uopšte bili prisutni ukoliko bi se Megan i Hari pojavili na božićnoj proslavi. Još jedan insajder otkriva kako će kralj verovatno pozvati Harija tokom Nove godine kada će Vilijam boraviti u seoskoj kući u Norfolku.

Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

To bi svakako imalo prednost da ubije dve muve jednim udarcem, pružajući jednom sinu maslinovu grančicu, a da drugome to ne izazove probleme", smatra on.

Takođe postoji ekstremna opreznost unutar kraljevske porodice nakon što su i vojvoda i vojvotkinja otkrili detalje privatnih porodičnih razgovora, poziva, pa čak i tekstualnih poruka u intervjuu kod Opre, za potrebe dokumentarne serije.

Princ Hari i Megan Markl
foto: Profimedia

Bakingemska palata je odbila da komentariše najnovije izveštaje. Ali izvori su ranije rekli za Mejl da kralj nikada neće 'zatvoriti vrata' svom najmlađem sinu i veruje da se njihova veza može popraviti, vremenom, iza zatvorenih vrata.

Kralj Čarls je jasno stavio do znanja da su Hari - i njegova porodica - dobrodošli da ostanu na kraljevskom imanju ako dođu u Veliku Britaniju.

Princ Hari i Megan Markl
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs