BIO NAJVEĆI ZAVODNIK JUGE, A ŽENA IZ STRIPTIZ BARA MU RODILA DETE: Izazvao i tuču ljubavnica, FATALNA PLAVUŠA sve prašta

Goran Bregović je jedna od najtalentovanijih muzučara koji našu kuluturu i tradiciju pormoviše širom sveta, ali o njegovom ljubavnom životu se mnogo priča i piše.

Ljubav
11:03h Autor:
BIO NAJVEĆI ZAVODNIK JUGE, A ŽENA IZ STRIPTIZ BARA MU RODILA DETE: Izazvao i tuču ljubavnica, FATALNA PLAVUŠA sve prašta
Goran Bregović, Foto: Printscreen Youtube - Prostorni Aktivista

Goran Bregović je napravio pravu revoluciju na muzičkoj sceni i decenijama promoviše našu kulturu i tradiciju širom sveta. Kada se pojavio, na njegov šarm su padale mnoge dame, a neke od njih su i danas vrlo popularne. Iako je imao buran ljubavni život prepun afera, više od 3 decenije uživa u skladnom braku sa manekenkom Dženanom Sudžukom iz Sarajeva.

Nema sa kim ga nisu povezivali - od Lepe Brene, Katarine Radivojević, Alke Vuice, do Maje Sabljić, Ljiljane Tice, Kaje Ostojić, Brankom Nevistić, Severinom.

Goran Bregović
foto: Printscreen Youtube / todorspin

Jasenka iz striptiz bara

Jednom prilikom, kada je govorio o „momačkom životu“ koji živi sedam decenija i o svojim počecima, Bregović je ispričao da se strast prema ženama rodila sa svega 17 godina kada je svirao u jednom striptiz baru i bio ponosan što ima prilike da vidi više golih žena nego njegovi vršnjaci tada. I decenijama kasnije, kako muzičar opisuje, ova strast ne jenjava.

U to vreme, uplovio je u vezu sa Jasenkom koju je upoznao dok je svirao u striptiz klubu, a iz ove ljubavi rodila se njegova prva ćerka Željka. Goran je tada u ranim dvadesetim postao otac, a njegova ćerka Željka sada živi u Australiji i ima dvoje dece.

Međutim, sa rastom popularnosti dame su ga sve više opsedale, ali i Brega je postajao opasan zavodnik. Prelepa glumica Maja Sabljić bila je prva poznata dana sa kojom su ga povezivali. Upoznali su se na snimanju filma "Lične stvari" 1979. godine, a Maja nije krila da ju je Bregović ostavio bez daha svojim stavom. Imala je tada 19 godina, a on 10 više. Šuškalo se u to vreme da je Goran Maji posvetio pesmu "Pristao sam biću sve što hoćeš".

Goran Bregović
foto: Printscreen Youtube / todorspin

Takođe, varnice su sevale i sa Alkom Vuicom.

Alka Vuica došla je u Sarajevo da za zagrebački magazin "Polet" uradi intervju sa članom iz gupe "Bijelo dugme" tokom osamdesetih. Pre samog početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: "Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje", što je bilo početak njihovih javnih proizivki. Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit "Pedikulis pubis" što sa latinskog prevoda znači stidne vaši. Tada je Alka pobesnela i dugo nije pričala sa Goranom.

Početkom osamdesetih Bregović je na svojoj jahti ugostio Lepu Brenu, pa su krenuli tračevi da su tada bili u tajnoj vezi i da su njene komšije pričale kako joj je često dolazio s poklonima.

I Ljiljana Tica, jedna od naših najuspešnijih manekenki, nije mogla da odoli Breginom šarmu. Da se radio o velikoj ljubavi govori i činjenica da joj je posvetio hti "Bitanga i princeza". Bili su u burnoj vezi dve godine, a ova lepotica je svojevremeno priznala da je bila vrlo ljubomorna.

Kada je Bregović rešio da snimi film prema libretu svog mjuzikla "Karmen sa srećnim krajem", pozvao je mladu i lepu Katarinu Radivojević, koja je trebalo da tumači glavnu ulogu. Viđali su se navodno kod njega na Jahorini i u Beogradu. Onda je u igru za ulogu ušla i Severina, koja ga je često posećivala na Senjaku.

Dženana Sudžuka
foto: Kurir / Dragan Kadić

Preko 30 godina braka sa lepoticom

Veliki zavodnik Dženanu Sudžuk upoznao je 1993. godine, ljubav je planula na prvi pogled, a miljenik zena je rešio da se skrasi. Od tada uživaju u skladnom braku, u kojem su dobili tri ćerke - Emu, Unu i Lulu.

Veliki zavodnik Dženanu Sudžuk upoznao je 1993. godine, ljubav je planula na prvi pogled, a miljenik zena je rešio da se skrasi. Od tada uživaju u skladnom braku, u kojem su dobili tri ćerke - Emu, Unu i Lulu.

Bregina supruga se vrlo retko oglašava za medije, a jednom prilikom je istakla kako nije lepotica, već starica.

- Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali, možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica - našalila se na svoj račun.

Međutim, slika govori potpuno drugačije! Dženana je predivna žena kojoj godine ne mogu ništa, i dalje pleni osmehom, a prelepim pogledom sve lako zaseni.

Brojne, ljubavnice, afere i intrige

I dok uživa u braku sa svojom suprugom, mediji su često pisali o aferama i ljubavnicama muzičara.

Navodno, Italijanka Kjara bila jedna od većih ljubavi muzičara. Prema pisanju „Sveta“, ona ga je navodno dve godine pratila na koncertima. Osim toga, Kjara se navodno preselila u Francusku kako bi bila bliže Bregi, koji je tada sa porodicom živeo u Parizu, ali ova romansa se ipak u jednom trenutku završila.

Poslednja u nizu informacija koje su isplivale u javnost o burnom životu muzičara, jeste da su se dve žene potukle zbog njega. Od incidenta je navodno došlo u Prizu, kada je Bregović imao tajnu vezu najpre sa jednom, a onda i sa drugom ženom.

„Bregović privatni život dobro krije. Sazna se poneka emotivna tajna, ali to se dešava vrlo retko. On se ne eksponira, vodi računa gde i s kim se pojavljuje i putuje. Međutim, jednu situaciju nije mogao da iskontroliše. Radi se o tome da je mesecima bio u paralelnoj vezi sa dve žene. I jednu i drugu je voleo i poštovao na neki svoj način i nije mogao da ih ostavi“, rekao je izvor za „Kurir“ i dodao:

„Ne ulazim u to kakav je njegov bračni život. Godinama je u stabilnoj zajednici sa suprugom, ali pouzdano mogu da vam ispričam da su se dve žene zakrvile zbog njega. Nastao je haos kada je jedna saznala za drugu. Kako je došla do tih informacija, nije mi poznato, ali su se em dobro posvađale, em počupale, pa je obezbeđenje u hotelu moralo da ih razdvaja – priča naš izvor. Prema njegovim rečima, čuveni kompozitor je bio u šoku kada su ga ljubavnice raskrinkale.“

„Muzičar nije znao šta ga je snašlo. On im je rekao šta može da im pruži, ali očito ne i to da se viđa sa obe u isto vreme. On u Parizu ima svoju nekretninu u kojoj boravi, ljubavnicama iznajmljuje hotel. Jedna se čekirala na Instagramu da je u Parizu, pa je druga povezala sve kockice i došla do hotela, gde je strpljivo čekala da se pojavi. Sva sreća po Bregovića bila je ta što je on imao koncert taj dan, pa se s njom nije video. Letelo je perje, obezbeđenje je moralo da reaguje i iz objekta da izbaci devojku. Nakon toga su jedna drugoj slale preteće poruke, vređale se, ponižavale i svađale oko Brege. Kad je video da je vrag odneo šalu, on se povukao iz obe priče jer nije želeo da se za ovo sazna. Ipak, bruka je pukla, i to je bila glavna tema. Jedno vreme nije bio u kontaktu ni sa jednom ni sa drugom, ali kada su se strasti smirile, to se zaboravilo i ponovo se viđao i sa jednom i sa drugom, s vremena na vreme“, zaključio je izvor „Kurira“, a povodom navodnih afera slavni muzičar se nije oglašavao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs