PIJAN SAM SPAVAO SA ĆERKOM SVOJE DEVOJKE: Kad sam se probudio, više me šokirao njen komentar nego moj bolesni potez

Čovek koji je spavao sa ćerkom svoje devojke obratio se za savet, a svima je jasno zašto

Ljubav
21:44h Autor:
PIJAN SAM SPAVAO SA ĆERKOM SVOJE DEVOJKE: Kad sam se probudio, više me šokirao njen komentar nego moj bolesni potez
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nesrećni muškarac, obuzet alkoholom, suočio se s tragedijom koja je proizašla iz njegovih strasti, koje su ga odvele do nepojmljive situacije - završio je u intimnom odnosu s ćerkom svoje devojke. Ovaj šokantan događaj doveo ga je do ogromnog problema, čije posledice nije mogao rešiti sam, prenosi The Sun.

Kako bi pronašao neko utešiteljstvo i možda čak savet, odlučio je da podeli svoju mračnu priču na portalu The Sun, nadajući se da će dobiti pomoć od njihove kolumnistkinje.

Ovakva odluka može da ukaže na njegovu očajnu potrebu za razumevanjem, suočavanjem s posledicama svojih postupaka i, najvažnije, traženjem puta ka ispravljanju grešaka koje je napravio.

Zločin, tužan čovek, Čovek, Ispovest
foto: Shutterstock

- Draga Deidre,

Pijan sam se upustio u seksualnu avanturu s ćerkom svoje devojke, ali sledeće jutro kad sam se probudio nisam se ničeg sećao. U početku sam mislio da sam sa svojom devojkom. Ali nakon što sam se okrenuo oko sebe i video nepoznatu odeću i stvari, shvatio sam da nešto nije u redu, da nisam tamo gde bi trebalo da budem.

Moja devojka ima 37 godina, a ja 38. Zajedno smo četiri godine. Ona ima 18-godišnju ćerku, i kad sam shvatio s kim sam proveo noć, uhvatio me grč u želucu i nikako nisam mogao da prihvatim činjenicu da sam se probudio u spavaćoj sobi njene ćerke.

Ležao sam u krevetu kad je ušla u sobu. Nešto je govorila, ali meni je šuštalo u ušima, nisam moga da se koncentrišem. Imao sam osećaj kao da je neko usporio snimak koji gledam.

Izašao sam iz kreveta, ušao u kupatilo i stao ispred ogledala. Samo sam buljio u sebe. To je bio jako čudan osećaj, kao da to nije moj odraz u ogledalu.

Uzeo sam peškir, obmotao ga oko sebe i vratio sam natrag u spavaću sobu.

Želudac mi je bio u grču, osećao sam se kao da ću se ispovraćati. Ona se nasmejala i rekla mi je da joj je to bio prvi put i da joj je bilo fantastično, sto puta bolje nego što je ikad zamišljala.

Čovek, tužan čovek, lice
foto: Profimedia / Ilustracija

Preklinjao sam je da se skloni, ali ona mi se obesila oko vrata i tiho ponavljala da je samo držim. Popustio sam i zagrlio je. Ne znam šta mi je bilo, ali na kraju smo još jednom imali odnose.

I bilo je fantastično.

Ležali smo u krevetu nakon seksa kad mi je rekla da me njena mama vara svaki put kad ode na poslovni put. Nisam mogao da verujem svojim ušima.

Cela ova situacija je bila nezamisliva.

Kasnije tog dana moja devojka se vratila s poslovnog puta, ali čim je ušla u kuću kao da je osetila da nešto nije u redu. I nije bilo.

Pitao sam je šta se događa i ona mi je priznala da spava s drugim muškarcima i napomenula da se mi nikad nismo formalno vezali jedno za drugo niti spominjali ekskluzivnost.

Rekao sam joj da sam proveo noć s njenom ćerkom.

Moja devojka je poludela i posvađala se sa svojom ćerkom. Pokupila je svoje stvari i otišla. Da li da nastavim da se viđam s njenom ćerkom?

muškarac, čovek, pušenje, cigareta
foto: Shutterstock

Deidre odgovara:

Definitivno bih rekla da je to loša ideja.

Ako živiš u Engleskoj ili Velsu tehnički seks s ćerkom tvoje devojke nije protivzakonit - osim u slučaju da si je formalno usvojio.

Ali ti si očinska figura toj devojci, koja je u svakom smislu reči tvoja poćerka od njene četrnaeste godine. U slučaju da živite u Škotskoj, seks s njom bi bio protivzakonit.

Gde je njen biološki otac?

Ako nemaju kontakt, ona sigurno oseća posledice toga što ne želi da ima veze s njom, ali to je nešto što ona mora da reši uz pomoć mame i/ili psihologa.

Najbolje bi bilo da razgovaraš s njom i da je podstakneš da više izlazi, druži se i upoznaje nove ljude... i možda pronađe dečka njenih godina.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs