deca poznatih

IMA 3 ĆERKE RAZLIČITE VEROISPOVESTI I JEDNU VANBRAČNU: Goran Bregović ne meša se u odluke svojih mezimica

Ćerke Gorana Bregovića već su odrasle devojke, a on je ponosni otac koji se ne meša u njihove odluke.

Celebrities
12:09h Autor:
IMA 3 ĆERKE RAZLIČITE VEROISPOVESTI I JEDNU VANBRAČNU: Goran Bregović ne meša se u odluke svojih mezimica
Ko su ćerke Gorana Bregovića, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Muzička legenda Goran Bregović, koji širom sveta promoviše kulturu i tradiciju da naših prostora, već decenijama uživa u braku sa suprugom Dženanom, a njegov privatan život od početka karijere veoma uspešno krije od očiju javnosti.

Brega sa suprugom Dženanom živi u Parizu, a iz njihove velike ljubavi izrodile su se i tri ćerke - Ema, Luna i Una. Slavni muzičar veoma je liberalan kada je vaspitanje u pitanju, te se ne meša u odluke svijih mezimica.

Goran Bregović
Goran Bregovićfoto: Profimedia

Bregović je jednom prilikom otkrio da su sve tri njegove ćerke različite veroispovesti. Jedna je muslimanka, druga je budistkinja, a treća pravoslavne veroispovesti.

"Moja deca kada su bila mala ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde", rekao je on jednom prilikom i dodao:

"A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu se od toga izlečiti" rekao je pre nekoliko godina Bregović u intervju za "Blic".

Legendarni muzičar takođe ima i još jednu ćerku - Željku, koju je dobio sa Jasenkom, plesačicom iz Sarajeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs