LJUBAVNI BRODOLOMI

NAJLEPŠU ŽENU JUGOSLAVIJE MUŠKARCI SU UVEK OSTAVLJALI: "Mislila sam da sam NAJGORA NA SVETU a oni nisu znali da me VOLE"

Najlepšu ženu Jugoslavije muškarci su uvek ostavljali, ali uprkos tome, glumica Tanja Bošković nije izgubila vedrinu.

Celebrities
15:25h Autor:
NAJLEPŠU ŽENU JUGOSLAVIJE MUŠKARCI SU UVEK OSTAVLJALI: "Mislila sam da sam NAJGORA NA SVETU a oni nisu znali da me VOLE"
Tanja Bošković, Foto: Youtube Printscreen / Blackwaveification

Čuvena glumica Tanja Bošković važi za jednu od najboljih u svom poslu, a osim talenta kojim je postigla veliki uspeh, krasi je lepota i harizma kojom je osvojila mnoga srca.

Potiče iz veoma ugledne porodice - i majka Ivanka i otac Velizar su joj bili profesori književnosti, te ne čudi zbog čega je glumica puna lepih manira.

Kako je glumica otkrila, ne posvećuje previše vremena fizičkom izgledu i nezi, no uprkos tome izgled božanstveno, a jedna je od retkih koja nije pala pod uticaj estetskih korekcija kao neke njene koleginice.

Tanja Bošković
Tanja Boškovićfoto: Kurir / Damir Dervišagić

Bila je jedna od najlepših žena Jugoslavije, muškarci u se otimali za njenu pažnju. Međutim, kako je i sama rekla - nije imala sreće u ljubavi.

"Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života", rekla je ona jednom prilikom.

Ipak, njeno mnjeno srce samo jedan muškarac uspeo je da osvoji, a za njim je uvek i patila.

"Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela", priznaje ona.

Snažno je volela reditelja Dejana Karaklajića, međutim taljubav se završila neslavno. Krunanjihove velike ljubavi jesu deca - ćerka Lana sin Đorđe. Ćerka je krenula njenim stopama i bavi se glumom, a sin je završio Fakultet političkih nauka i početkom 2014. godine se oženio i danas živi u Americi.

Tanja Bošković
Tanja Boškovićfoto: Printscreen/youtube/rts zvanični kanal

Ova veza nije uspela da opstane, a čovek koga je neizmerno volela, kako ona kaže, je ostavio rečima: "Ne vredi, ti si udata za pozorište", kazala je Tanja u emisiji Exkluziv.

Ona kaže da je uprkos svim udarcima i nesrećnim ljubavima ipak uspela da zadrži osmeh na licu. Kao najveći uspeh u životu navodi majčinstvo. "Bog ti poveri na čuvanje to malo biće, a to je velika čast. U tom danu kad sam postala majka, ja se više ničega bojala nisam."

Tanja Bošković
Tanja Boškovićfoto: Kurir / Zorana Jevtić

Mnoge žene nakon ljubavnih i životnih brodoloma psihički "potonu", te izgube motivaciju i želju za ličnim razvojem. Ipak, Tanja je iz svega izašla mnogojača i ima poruku za ve žene:

"Da nisam imala tih nekoliko ozbiljnih padova, pa ja bih takva budala bila. Sad sam malo manje budala, zahvaljujući tim padovima. Kad razvalite glavom, onda se malo i dozovete pameti. Žene uzmite se u pamet, manite se ćorava posla. Jedini vaši protivnici ste vi same. I to je po pravilu ženska crta, muškarci neće protiv sebe. Žene su sklone da sebi traže samo mane, a ne znam zašto je to tako."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs