JELENA ĐOKOVIĆ ELEGANTNIM IZDANJEM UKRALA SVE POGLEDE: U prvom planu su bile efektne minđuše koje bi svaka žena poželela

Jelena Đoković podrila je Novaka tokom završnog meča u Torinu, a žene širom sveta još uvek ne mogu da zaborave njen nakit

Moda
14:43h Autor:
JELENA ĐOKOVIĆ ELEGANTNIM IZDANJEM UKRALA SVE POGLEDE: U prvom planu su bile efektne minđuše koje bi svaka žena poželela
Stajling Jelene Đoković nakon Novakove pobede, Foto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

Kada je osvojio pehar u Torinu Novak Đoković je ponovo ušao među pet najboljih tenisera na svetu, ali ipak, to veče sve žene su s pažnjom gledale šta je Jelena nosila u tom momentu.

Jelene Đoković se to veče nije odvajala od svog dragog, a za tu priliku obukla se više nego glamurozno.

Jelena je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj sedi Novaku u krilu, uz kratak, ali efektan opis: "Vidim te".

Jelena je svog supruga sve vreme bodrila sa tribina, a za ovu priliku se odlučila za elegantno izdanje, uparivši ciklama pantalone širokih nogavica i elegantnu rolku u bež boji.

Jelena u poslednje vreme često nosi nisku punđu, te se i ovaj put odlučila za nju, a ceo stajling upotpunila je efektnim srebrnim minđušama.

Novak je pobedu proslavio u društvu supruge Jelene
Novak je pobedu proslavio u društvu supruge Jelene foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jelena je pre objave sa proslave titule objavila nekoliko Novakovih fotografija, a opis je oduševio sve njene pratioce.

„Kaže muž na kraju meča na intervjuu kako je svaki meč zlatan u ovoj fazi njegove karijere, pogotovo što nije puno igrao ove godine. Mislim se ‘u kojoj fazi’ tvoje karijere?! Haha pa tek smo u zaletu“, napisala je Jelena.

Ni Novak njoj nije ostao "dužan", te je rekao da pobedu posvećuje njoj i deci, ali i svima onima koji su bili uz njega tokom svih ovih godina.

„Putovanje je bilo izazovno i izdržali smo mnogo toga zajedno. Počastvovan sam vašom podrškom i zahvalan što nas je dovela do ovog trenutka. Hvala od sveg srca“, napisao je srpski šampion.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs