Dan zaljubljenih u najromantičnijem spoju torbice i cipela

Imate li planove za Dan zaljubljenih? Nadamo se da vaši planovi podrazumevaju da ćete Dan zaljubljenih provesti u prijatnom društvu voljene osobe, pa ako to nije vaša bolja polovina, neka budu prijatelji, porodica ili drugi voljeni.

Moda
Autor:
Dan zaljubljenih u najromantičnijem spoju torbice i cipela
Foto: Deichmann

Kako god odlučite da provedete ovaj dan, neke od romantičnih kombinacija koje su preplavile police modnih radnji mogu vam pružiti inspiraciju za izlazak. Izabrali smo za vas neke od tašni i cipela koje su nam se posebno dopale i inspirišu ne samo naše odevne kombinacije, već i način na koji želimo da provedemo Dan zaljubljenih! Ovog puta najlepše modne dodatke pronašli smo u Deichmannu, koji predstavlja savršenu šoping destinaciju kada se, pored novih cipela, odlučite i za kupovinu odgovarajuće tašne.

Prelepa kombinacija nežnih boja

Ah, kad bi bilo nešto romantičnije od delikatne kombinacije bele i roze. Navikli smo da leti viđamo potpuno belu kombinaciju, ali nas je u ovoj zimskoj verziji potpuno osvojila. Beli kaput, pantalone i rolka pružiće dovoljno topline, a štikle u nekoj od nežnih nijansi roze će dodati snažnu dozu romantike. Ako se ideja o visokim potpeticama i hodanju ne uklapa u vaše planove, u Deichmannu smo za vas odabrali prelepe ružičaste cipele sa optimalnom visinom pete. Nežnu kombinaciju zaokružili smo profinjenom tašnom sa svetlucavim dodatkom.

Deichmann
Deichmannfoto: Deichmann

Nepogrešiva crna elegancija

Da li ste već rezervisali sto za dvoje u svom omiljenom restoranu? Mnogi parovi obeležavaju ovaj dan odlaskom na sofisticiranu večeru, koja je idealna prilika da iz garderobe izvučete najelegantniju haljinu i modne dodatke. Nikada nećete pogrešiti sa malom crnom haljinom, kao ni ako izaberete elegantne crne salonke sa dodatkom svetlucave mašne iz Deichmanna. Popularni model smo pronašli u Deichmannu po najatraktivnijim cenama, a posebno nam se dopada činjenica da na jednom mestu možete izabrati torbicu neodoljivog srebrnog sjaja.

Deichmann obuća
foto: Deichmann

Romantična šetnja

Ako se vaša vizija idealnog datuma za Dan zaljubljenih kreće više u pravcu opuštenog izlaska, šetnje ili odlaska u bioskop, u Deichmannu ćete pronaći veliki izbor ravnih cipela u kojima će vam biti toplo i udobno u svakoj od ove varijante. Za opušteno izdanje, umesto tašne, posegnite za praktičnim, ali i izuzetno elegantnim crnim rancem. Ranac koji smo pronašli u Deichmannu je zapravo savršena alternativa za dame koje žele da oslobode ruke – što može biti posebno zgodno ako planirate da provedete šetnju držeći se za ruke sa voljenom osobom.

Deichmann, Deichmann obuća
foto: Deichmann

Bez obzira na to kakvi su vaši planovi za Dan zaljubljenih, na policama prodavnica Deichmann naći ćete cipele, mokasinke i čizme, kao i odgovarajuće tašne i rančeve kako biste mogli da zablistate kako zaslužujete na sastanku ili izlasku. Provedite Dan zaljubljenih u najudobnijim i najkvalitetnijim cipelama kompanije Deichmann! Istražite ponudu na zvaničnom sajtu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs