STAJLING JELENE ĐOKOVIĆ KOJI ĆE SVAKA ŽENA ŽELETI DA KOPIRA: Klasičan izgled upotpunila je NAJMODERNIJIM cipelama sezone

Jelena Đoković pojavili su se na Sajmu obrazovanja u društvu svog supruga, a za tu priliku je odabrala klasičan poslovni stajling

Moda
14:50h Autor:
STAJLING JELENE ĐOKOVIĆ KOJI ĆE SVAKA ŽENA ŽELETI DA KOPIRA: Klasičan izgled upotpunila je NAJMODERNIJIM cipelama sezone
Staljing Jelene Đoković na Sajmu knjiga, Foto: Kurir / Nenad Kostić

Bračni par Jelena i Novak Đoković u utorak su posetili Sajam obrazovanja i štand Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a njihovo pojavljivanje oduševilo je sve prisutne.

Pored osmeha i dobrog raspoloženja kojim su oboje plenili, svima je za oko zapala Jelenina modna kombinacija.

Novak i Jelena u utorak su posetili Sajam obrazovanja
Novak i Jelena u utorak su posetili Sajam obrazovanja foto: Kurir / Nenad Kostić

Jelena za ovu priliku odlučila za klasičan poslovni stajling. Sofisticiran izgled od jednostavnih, a opet efektnih komada još jednom je pokazao da veoma vodi računa kako će se pojaviti u javnosti.

Jelena Đoković odbrala je klasičan poslovni stajling
Jelena Đoković odbrala je klasičan poslovni stajlingfoto: Aleksandar Radonić/ Kurir

Ona je izabrala sivu suknju pencil kroja i dužine do ispod kolena, koja je ukrašen dvoredim kopčanjem i srebrnim dugmićima, što ju je učinilo inovativnijom, a upotpunila ju je jednostavnom, svetloplavom košuljom.

Celokupnom klasičnom look-u dodala je i elegantne i jednostavne cipele u boji kože, sa otvorenom petom koje su potrebne svakoj ženi u ormanu. Posebno je zanimljiv tanak, asimetrično postavljen, kaišić koji ide oko noge.

Jelena je izdanje obogatila zanimljivim, skupocenim nakitom - ručnim satom sa crnim, kožnim kaišem, narukvicom, kao diskretnim minđušama i lančićem, dok je kosu pokupila u klasičnu nisku punđu.

Posebnu pažnju privukle su neobične cipele
Posebnu pažnju privukle su neobične cipele foto: Aleksandar Radonić/ Kurir

Oko Jeleninog stila često se lome koplja - dok deo javnosti veruje da je sjajno stilizovana, sa ukusom, a nenametljivo, neki tvrde da joj fali inovativnosti i kreativnosti u stilu.

U nastavku teksta pogledajte još neka Jelenina izdanja, a u komentarima podelite sa nama vaše mišljenje o Jeleninom stilu.

1 / 16 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs