lako se kombinuju

OVE SANDALE JELENE ĐOKOVIĆ TREBA DA IMA SVAKA ŽENA U ORMARU: Takav model obožava i Ana Vintur

Vanvremenski model koji ide uz apsolutno sve!

Moda
10:37h Autor:
OVE SANDALE JELENE ĐOKOVIĆ TREBA DA IMA SVAKA ŽENA U ORMARU: Takav model obožava i Ana Vintur
Sandale Jelene Đoković koje svaka žena treba da ima, Foto: Kurir / Nenad Kostić

Đorđe Đoković i Saška Veselinov juče su otpočeli bračni život, a zanimljiva činjenica je bila da se mesto venčanja krlio sve vreme. Međutim, mladenci su izgovorili sudbonosno "da" u crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu, dok osmeh sa lica nisu skidali.

Mlada je bila poput prave princeze u raskošnoj venčanici, a svoju lepotu je istakla sa vrlo malo šminke. Međutim, i Jelena Đoković je pokupila simpatije javnosti. Odlučila se za veoma jednostavnu, a elegantnu odevnu kombinaciju u kojoj su krem sandale privukle najviše pažnje.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: ATA Images

Naime, Jelena je obula model cipela koji odlično pristaje svakoj ženi i veoma lako se uklapa u sve autfite. Dame ih mogu nositi u bilo kojoj prilici i dodatno njima začiniti svoj izgled.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: ATA Images

Ovakve krem sandalete sjajno izdužuju nogu, a pripadnice lepšeg pola ih mogu nositi kako uz pantalone, poput Jelene, tako i fenomenalno idu uz suknje i haljine.

Jelena Đoković
foto: ATA Images

Koliko je ova boja obuće vanvremenska, govori i to što je omiljeni izbor čuvene Ane Vintur, koja definitivno zna šta je dobar stil.

Ana Vintur
foto: Profimedia

Ni stil Jelene Đoković ne odstupa mnogo već godinama, a ona uvek bira klasiku i jednostavne komade garderobe bez obzira koja prilika je u pitanju. Uvek se vodi time da je manje, zapravo, više. Neka od njenih najlepših izdanja pogledajte u galeriji ispod:

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs