MODNI OKRŠAJ

DA LI JE SAŠKA USPELA DA ZASENI JELENU ĐOKOVIĆ? Interent gori, svi polemišu čija venčanica je lepša

Da li je Saška Veselinov zasenila Jelenu Đoković kao mlada ili je obrnuto, šta vi mislite?

Moda
17:35h Autor:
DA LI JE SAŠKA USPELA DA ZASENI JELENU ĐOKOVIĆ? Interent gori, svi polemišu čija venčanica je lepša
Saška Veselinov zasenila Jelenu Đoković kao mlada, Foto: ATA Images

Đorđe Đoković, najmlađi Noletov brat, i voditeljka Saška Veselinov venčali su se danas u crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu, a ceremoniji su pristustvovali samo najbliži članovi porodice! Osmeh mlade je sve očarao, kao i raskošna venčanica u kojoj je blistala. A ništa manje elegantan i raspoložen nije bio ni mladoženja.

Saška Veselinov
foto: Kurir / Nenad Kostić

Naime, Saška je odabrala dugu belu venčanicu sa korsetom, istaknuvši na taj način tanak struk i sjajnu liniju, iako je u drugom stanju. Glamurozna haljina protkana je sjajnim detaljima, a mlada je ceo svadbeni stajlnig upotpunila blagim talasima, veoma dugim velom i diskretnom ogrlicom. Dok je šminkom samo naglasila prirodnu lepotu.

Saška Veselinov
foto: Kurir / Nenad Kostić

Sa druge strane, Jelena Đoković je za svoje venčanje, koje se odigralo na ostrvu Sveti Stefan u Crnoj Gori 10. jula 2014. godine, obukla nešto svedeniju belu haljinu. Takođe je bila u drugom stanju - šesti mesec trudnoće. Ali, to je nije sprečilo da izgleda damski, elegantno i otmeno.

Kosa joj je bila upletena u kike, tako da su do izražaja došla njena gola ramena. Korset venčanica joj je savršeno stajala, a uz minilamo šminke je izgledala predivno.

Ostala je dosleda sebi i svom jednostavnom stilu sa akcentom na prirodnost.

Iako ih mediji često prikazuju kao suparnice, čini se da Saška i Jelena imaju mnogo više sličnosti, ako sudimo po ovim fotografijama, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs