saznajte više

SVE ŠTO ONE OBUKU - MI KOPIRAMO: Modne ikone su za JESEN 2022. godine odabrale najboljih 5 komada odeće

Ovih 5 odevnih komada biće hit jeseni, a deluju veoma luskuzno.

Moda
Autor:
SVE ŠTO ONE OBUKU - MI KOPIRAMO: Modne ikone su za JESEN 2022. godine odabrale najboljih 5 komada odeće
Kejti Holms, Foto: Profimedia

Ne postoji osoba koja ne želi da izgleda dobro. Međutim, da biste imali sjajan stil, nisu vam potrebni preskupi komadi, naprotiv. Bitno je samo da imate dobro oko i naravno, da znate šta vam dobro pristaje, ali činjenica je da vam u tome mogu pomoći određeni modeli odeće koji sami po sebi deluju luksuznije i sofisticiranije, ali i modne ikone iz kojih crpimo inspiraciju za svakodnevno odevanje.

1. KEJTI HOLMS - braon boja

Za reviju dizajnerke s Menhetma na Njujorškoj nedelji mode Kejti Holms, inače ljubiteljka vrlo opuštenih odevnih izdanja u privatno vreme, sredila se od glave od pete, a haljina koju je odabrala ako stvorena je za nju, i krojem i bojom.

Kejti je izgledala odlično u midi haljini zemljanih tonova od kojih preovladava braon, šareni dezen i asimetričan kroj. Gornji deo kreacije s potpisom Ule Džonson prijanja uz telo i ima efektnu rolka kragnu, a zanimljiv je i drugačiji dezen na dugim rukavima i predelu torza. Ukrasni detalj u obliku trake vezane u mašnu na levom ramenu ovom modelu daje dodatnu dozu šarma.

Kejti Holms
foto: Profimedia

2. DŽESIKA ALBA - farmerice ravnog kroja

Kraljica street style odevanja je još jednom dokazala da ona ne omašuje ni kada je izbor farmerica. Za ovu sezonu pakujemo one uske i pazarimo one ravnog kroja i malo dubljeg struka.

Džesika Alba
foto: Profimedia

3. SARA DŽESIKA PARKER - obuća i tašna koji odskaču

Modna ikona Sara Džesika Parker, posetila je na Nedelji mode u Njujorku modnu reviju Fendi, za koju je ovaj brend dizajnirao i specijalnu torbu koja predstavlja omaž njenom liku Keri Bredšo iz kultne serije "Seks i grad". Sara je za pvu priliku obukla košulju sa diskretnim dezenom u zemljanim tonovima i suknju bež boje u midi dužine. Ceo stajling je podigla svetlo plavim stileto cipelama od pliša i torbom brenda, sada već kultnog modela "Fendi" u ljubičastoj-roze boji.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

4. KEJT MOS - čizme iznad kolema

Kejt ne prestaje da nas oduševljava svojim stilskim idejama ni nekoliko decenija nakon što se pojavila na modnim stranicama i revijama najpoznatijih modnih dizajnera. Ni ona nije propustila Njujoršku nedelju mode, pa je za tu priliku obukla teksas haljinu koju je u struku vezala interesantnim kaišem, ali složićete se da je ceo stajling podigla, neprolaznim kožnim crnim čizmama iznad kolena.

Kejt Mos
foto: Profimedia

5. SIJENA MILER - tregeruše od džinsa

Džins nikada neće izaći iz mode! A iz Sijeninog ormana tek! Carica street style izdanja nam je dala ideju kako da od najležernijeg komada odeće ove jeseni napravimo šik autfit.

Sijena Miler
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs