Jeste li videli jednostavniju, a toliko lepu venčanicu da pamet zastaje? O ovoj devojci bruji javnost

Ova devojka je zapalila javnost savršenom venčanicom od koje zastaje dah.

Moda
Autor:
Jeste li videli jednostavniju, a toliko lepu venčanicu da pamet zastaje? O ovoj devojci bruji javnost
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedna od najpoznatijih modnih blogerki i influenserki na svetu Leoni Hane verila se u subotu, 15. juna, na luksuznoj jahti u mondenskom italijanskom letovalištu Portofinu. Nju je posle 10 godina veze zaprosio partner Aleksander Galivski, a fotografije njihove romantične veridbe oduševile su javnost.

Kako je i jednom i drugom moda posao, veliki akcenat bio je na njihovim izdanjima, a oboje su se ovog puta opredelili za klasiku. Aleksander je izabrao ležernije laneno odelo u bež boji i belu košulju, dok je Leoni Hane blistala u jednostavnoj, ali veoma lepoj haljini.

Leoni Han
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Proslavljena plavuša uskočila je u kratku, korsetiranu haljinu na bretele u beloj boji, koja izgleda baš kao mini verzija venčanice, te je bila i više nego prigodna za ovu priliku.

Haljina ističe vitku figuru ove Nemice, a ima i pufnasti donji deo, što ovu kreaciju čini veoma slatkom i ženstvenom. Ona ju je upotpunila uz divan nakit, a kosu je vezala u nonšalantnu svečanu punđu. Naravno, glavni detalj je bio skupoceni verenički prsten sa ogromnim dijamantom.

"Rekla je da! Jedva čekam da postaneš moja žena", napisao je kratko Galivski na Instagramu pored fotografije na kojoj se Leoni hvali upečatljivim vereničkim prsteno.

Leoni Han
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, par je zajedno već 10 godina, a ne samo da su emotivni partneri, već su i najbliži poslovni saradnici. Gotovo su nerazdvojni - Aleksander je Leonin lični fotograf, pa je prati na svim putovanjima širom sveta, a zajedno su pokrenuli sopstveni biznis u oblasti mode i to od nule.

"Upoznali smo se prvo veče na fakultetu, postali najbolji prijatelji, postali par, raskinuli, pa ponovo našli zajednički put. Nismo imali mnogo kada smo se prvi put sreli, ali tvoja ljubav i kreativnost nikada nisu marile za granice. Uvek si mi govorio da bi vodelo da mi ostvariš sve snove i da me vodiš u prelepe restorane i sva ta divna mesta jednog dana. Sećam se svakog koraka na našem putu i sve te energije i duše koje smo uložili u izgradnju našeg zajedničkog sna.

Sada, izgleda kao da smo stigli na cilj... Ovde je reč o tome da pronađete svoju srodnu dušu, podelite svoje snove i pretvorite ih u stvarnost - zajedno. Zato što smo verovali jedno u drugo, bodrili jedno drugo i činili jedno drugo boljim osobama. Toliko sam zahvalna što si pored mene svaki dan. Zauvek - ti i ja", napisala je dirnuta Hane u svojoj vereničkoj objavi.

Stil/Blic Žena

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs