crveni tepih

SRPSKA SNAJKA ZAPALILA CRVENI TEPIH U VENECIJI: Svi pričaju o njenim golim leđima, izgleda da joj razvod prija

Čuvena poljska manekenka koja se nedavno razvela od srpskog košarkaša i manekena, u jednom potezu osvojila je kanski crveni tepih.

Moda
Autor:
SRPSKA SNAJKA ZAPALILA CRVENI TEPIH U VENECIJI: Svi pričaju o njenim golim leđima, izgleda da joj razvod prija
Bivša Srpska snajka zapalila crveni tepih u Veneciji, Foto: Profimedia

Poljakinja Anja Rubik krasila je naslovne strane prestižnih svetskih magazina i radila revije za kreatore koji su u samom vrhu modne industrije. Često je pozirala obnažena, ali modni kritičari uvek govori za takve njene fotografije da su prava umetnost.

Poznata manekenka se pred publikom u Veneciji pojavila u slip crnoj haljini- koja je naglasila njenu vitku liniju. Stil Anje Rubik prepun je modnih zaokreta, ali uvek zanimljiv i vredan komentarisanja.

Anja Rubik
foto: Profimedia/editorial images

Poljakinja specifičnog izgleda i slobodnog duha koju su na početku karijere stavljali na liste najboljih modela sveta, dobila je veliki kompliment od Karla Lagerfelda, tadašnjeg kreativnog direktora "Šanela" koji je rekao da je Anja njegova inspiracija.

Anja Rubik
foto: Profimedia/editorial images

Iako Srpkinje važe za jedne od najlepših žena, pojedini naši muškarci nisu mogli da odole šarmu svetskih lepotica! Ali, njihove ljubavi na kraju nisu imale srećan kraj, naprotiv, o njihovim razvodima danima se pisalo u svim medijima!

Anja Rubik i Saša Knežević bili su jedan od najlepših modnih parova, ali se ispostavilo da čak i to što su iz iste profesije nije bila olakšavajuća okolnost.

Anja Rubik, Saša Kuzmanović
foto: Profimedia

Saša Kneževićem je, takođe, bio poznati svetski model. Verila se 2010. godine u Beču. Venčali su se 2011. na Majorci i ostali u braku do 2015. godine.

Saša je navodio u domaćim medjima da su se razveli zbog različitih mentaliteta, ali da su ostali u dobrim odnosima i o bivšoj supruzi je imao samo reči hvale.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs