S 20 ZAVRŠILA U HAREMU PERVERZNOG ŠEIKA: Smenjivala se s 12 žena, danima imali odnose, pa doživela ono čega se UŽASAVALA

Priča poznate manekenke Džil Dod, koja je bila deo harme bogatog šeika, velika je lekcija svim mladim devojkama koje zaslepi luksuz.

Celebrities
19:42h Autor:
S 20 ZAVRŠILA U HAREMU PERVERZNOG ŠEIKA: Smenjivala se s 12 žena, danima imali odnose, pa doživela ono čega se UŽASAVALA
Priča poznate žene koja je bila deo harme bogatog šeika, Foto: Printscreen Instagram / jill_dodd

Džil Dod (62), poznata američka modna dizajnerka i vlasnica čuvenog brenda "Roxy", tokom osamdeetih godina bila je cenjeno ime u svetu manekenki, te je sa samo 20 godina živela na visokoj nozi, okružena glamurnom. Gde god bi se pojavila, privlačila bi pažnju, a oko nje su se otimali najpopularniji kreatori.

A onda joj je jedan susret sav taj glamurozni život pretvorio u pakao. Naime, "zapala je za oko" veoma moćnom biznismenu i trgovac oružjem Adnan Kašogi, inače ujaku ljubavnika ledi Dajane Dodija Fajeda, s kojim je princeza od Velsa bila u "automobilu smrti" u pariskom tunelu 1997.

Džil Dod
foto: Printscreen/instagram

Kako je Džil Dod ispričala, šeika poznatog po raskalašnom načinu života upoznala u Parizu tokom osamdesetih godina prošlog veka. Imala je svega 20 godina. Sreli su se na zabavi, a Kašogi je zamolio Džil za ples, što je ona prihvatila. Dok su plesali, on je slomio čašu šampanjca i svojom krvlju na Džilinoj ruci napisao "Volim te".

– Nisam imala pojma ko je on, ali veoma mi se svideo. Pomislila sam "Bože, to je krv", ali sam istovremeno mislila da je to slatko i duhovito – priznaje Dodova.

Sledećeg dana Džil je završila na Kašogijevoj jahti na kojoj se kasnije snimao i film o Džejms Bondu. Kašogi je kasnije tu istu jahtu prodao sultanu od Bruneja, a potom je jahta došla u posed Donalda Trampa.

Džil i Kašogi sedeli su na toj jahti do pet ujutru, dok joj je on pričao kako je stekao svoje veliko bogatstvo.

"Tokom nekoliko narednih nedelja, Adnan me razmazio - dopuštao mi je da obučem modnu odeću iz njegove kolekcije. Na slikama su bile visoke i mršave devojke, devojčice, školarke koje su nosile njegovu odeću."

Odrekla se svega i preselila se u harem kontroverznog arapskog šeika, koji je preko dve decenije bio stariji od nje.

Adnan Kašogi
foto: Profimedia

U trenutku njihovog poznanstva on je već imao ženu i petoro dece, dok je pored zakonite žene imao pravo i na 11 dodatnih žena "za zadovoljstvo", dok je Džil postala jedna od njih.

Adnan Kašogi bio je saudijski biznismen, trgovac oružjem i čovek koji je imao neverovatan talenat za osvajanje i šarm na koji je Džil kao mlada i naivna devojka pala.

"Shvatila sam da nikada nisam upoznala tako inteligentnog, rečitog i zabavnog čoveka poput Adnana, oca petoro dece koji je imao 44 godine. Da, bio je neverovatno bogat, ali je imao i neku mirnu snagu. Polako sam padala na njegov šarm", otkrila je Džil.

Bogati šeik ju je obasipao pažnjom i skupim izlascima, vodeći je na romantična putovanja širom sveta. Džil se ubrzo zaljubila u njega, te je bez razmišljanja prihvatila njegovu ponudu da bude jedna od njegovih 11 žena.

"U tom trenutku sam postala članica Adnanovog harema, smenjivala sam se sa drugim ženama da bih imala odnose sa čovekom kojeg volim", napisala je ona u svojim memoarima.

Pre nego što su stupili u ovakav odnos, šeik joj je ponudio petogodišnji ugovor kojim se garantuje da će on imati prava na nju i da će mu biti na usluzi kada god on to poželi.

Adnan Kašogi
foto: Profimedia

"Želim da brinem o tebi i želim da potpišem petogodišnji ugovor sa tobom. Obezbediću ti sve što želiš, a ti ćeš mi biti na usluzi 24 sata dnevno", opisala je njegove reči.

Prva noć koju su proveli zajedno počela je tako što je Kašogi gledao Džil kako se kupa u penušavoj kupci, a potom su završili među svilenim čaršavima. Vremenom Džil je osećala veću ljubav prema Adnanu koji je neumorno flertovao sa drugim ženama.

"Kako u meseci prolazili, samo sam želela da budem sa Adnanom i nisam mislila o detaljima. Bio mi je dečko. Čak i kada je tu bilo još žena, nisam znala koje su žene za zadovoljstvo, ko povremene ljubavnice ili prijateljice sa kojima flertuje. Među nama ženama nije bilo nekih bliskih ljudskih odnosa", objasnila je Džil.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram

Priznala je da je koristila povremeno i nakrotike.

"Rekreativno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš lični kuvar nam je donosio hranu", ispričala je.

Vremenom, Džil je postajala sve ljubomornija i nije mogla da podnese takav stil života. Kako su meseci prolazili Džil se sve više zaljubljivala u Kašogija, koji je stalno bio okružen ženama. Krajem 1981. godine počela je da se oseća neprijatno u tom okruženju pa je njihova veza prekinuta 1982. godine.

Đil Dod danas ima 62 godine, majka je troje dece i vlasnica brenda odeće za surfovanje. Živi u Kaliforniji sa svojim trećim mužem, a kaže da se svoje prošlosti stidi jer svi "pretpostavljaju da je bila prostitutka."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs