"Ovo je potpuno neotmeno": Čuvena dizajnerka izazvala pravu buru, smatra da nakon 40-te ove stvari žene ne treba da nose

Čuvena modna dizajnerka Karolina Herera, istakla je nekoliko stvari koje na ženama nakon tridesete ili četrdesete godine izgleda loše, i izazvala pravu buru.

Moda
19:57h Autor:
"Ovo je potpuno neotmeno": Čuvena dizajnerka izazvala pravu buru, smatra da nakon 40-te ove stvari žene ne treba da nose
Foto: Profimedia

Karolina Herera nosi reputaciju jedne od najelegatnijih žena sveta, a njen doprinos današnjoj modi je nemerljiv. Ovih dana je u Njujorku prikazana kolekcija brenda koji nosi njeno ime, ali žene i dalje prepričavaju neke njene sporne izjave.

Nošenje farmerki nakon 30. godine i duge kose posle 40. potpuno je neotmeno, smatra Karolina Herera.

Nju prati reputacija jedne od najelegantnijih žena sveta, a njen doprinos današnjoj modi je nemerljiv. Njena spomenuta izjava izazvala je pravu diskusiju o tome šta znači odevati se prikladno svojim godinama i otmeno, a da pritom ne izgubite svoj stil.

Karolina Herera
foto: Seth Browarnik / INSTAR Images / Profimedia

Herera uspešno je vodila svoje modno carstvo punih 37 godina, a njen brend uključuje, konfekcijsku garderobu, venčanice, parfeme i modne dodatke. S javnošću je podelila da ona nikad ne nosi mini suknje i bikinije jer misli da su primereniji mlađim ženama. Osim toga, tvrdi da nošenje farmerki nakon 30. godine nije otmeno.

Kaže i da bi žene posle 40. godine trebalo da nose kraću kosu, jer je gracioznija i prikladnija za njihove godine.

Žena mora prirodno da stari i ne pokušava da glumi godine u kojima nije, jer će izgledati smešno. Vidim brojne žene na ulici s leđa i izgledaju jako lepo s dugom kosom i mini suknjicama, ali kad se okrenu, ahhh one su stare’, rekla je.

Karolina Herera
foto: Profimedia

Dženifer Lopez, Anđelina Džoli, Dženifer Aniston i Bijonse samo su neke od poznatih dama koje se očigledno ne bi složile s njom jer i danas nose kratke suknje i dugu kosu i izgledaju elegantno.

Herera je istakla da po njenom mišljenju pokušaj da izgleda mlađe – ženu ostari.

‘Ne verujem u trendove jer zbog njih svi izgledaju kao da nose uniforme. Izađe jedan trendi odevni komad i odjednom svi izgledaju isto’, zaključila je.

Stil/Story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs