favoriti

MUŠKARCI OBOŽAVAJU DA OSETE OVA 3 PARFEMA NA ŽENI: Otkrijte mirise koji ih dovode do ludila

Listu je sastavila veoma popularna TikTokerka! Ranije ove godine postala je viralna kada je svojim pratiocima prikazala stotine bočica parfema koje poseduje u svojoj kolekciji. A taj video je pogledalo skoro 4 miliona ljudi!

Nega
17:01h Autor:
MUŠKARCI OBOŽAVAJU DA OSETE OVA 3 PARFEMA NA ŽENI: Otkrijte mirise koji ih dovode do ludila
Foto: UNSPLASH/ LAURA CHOUETTE

Naime, prema njenom mišljenju tri ženska parfema muškarce obaraju sa nogu. Morate biti vrlo pažljivi u odabiru idealnog mirisa za vas, jer je to vaš lični pečat!

Dobro je pozata činjenica da a jedan parfem neće isto mirisati na dve osobe, koliko god one slične bile, jer je svakome od nas hemija tela jedinstvena.

Osim toga, miris ima, možda i presudnu ulogu, u zavođenju! Zato bi bilo dobro da birate one dugotrajnjie, ali i da znate koje to note najviše privlače muškarce.

@hebesy Answer @im_siowei since then, I should probably add 3 more to this list. Which perfumes do u get the most compliments on? #perfumetiktok #perfume #fragrance #sweetperfume #blackopium #slc #arianagrande #goodgirl ♬ use this sound if your gay - ?

1. Black Opium, YSL

Na prvom mestu je Black Opium Yves Saint Laurenta. Ovaj parfem ima osnovne note kafe i pačulija koje nadograđuju svetliji miris kruške i mandarina. Omiljeni je mnogim devojkama.

Black Opium
foto: UNSPLASH/ LAURA CHOUETTE

2. Good Girl, Carolina Herrera

Drugi parfem koji ističe ova obožavateljka skupih mirisa nije tako popularan kao Black Opium. Reč je o mirisu njujorške modne kuće Carolina Herrera. Njihov parfem Good Girl ima note bobičastog voća i jasmina s drvenim podtonom. A ono što ga čini posebnim je prelepo dizajnirana bočica.

Good Girl
foto: SCREENSHOOT/ JASMIN PARFIMERIJA

3. Sweet Like Candy, Ariana Grande

Treći parfem koji je dobio pohvale u videu je Sweet Like Candy, miris Ariane Grande - koji je dostupan u drogerijama. Gornje note su kupina, kruška i bergamot, dok su bazne note vanile i kašmir.

Ariana Grande
foto: SCREENSHOOT/FRAGRANTICA.COM
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs