Zvanično, ovo su najbolji parfemi svih vremena za žene i muškarce: Bukvalno se svi lepe za osobe koje ih stave

Na osnovu testiranja, utvrđeno je da su ovo najbolji parfemi svih vremena za muškarce i za žene.

Nega
20:48h Autor:
Zvanično, ovo su najbolji parfemi svih vremena za žene i muškarce: Bukvalno se svi lepe za osobe koje ih stave
Foto: Shutterstock

Modni časopis "Mari Kler" nedavno je sproveo opsežno testiranje parfema koje je trajalo čitav mesec, u cilju pronalaženja najboljih mirisa na svetu.

Njihov rigorozan proces uključivao je prskanje, difuziju i mirisanje parfema u različitim okruženjima i situacijama, kako bi se dobila potpuna slika o svakom mirisu. Posebna pažnja posvećena je dugotrajnosti parfema, testirajući ih u svakodnevnim uslovima.

Na kraju ovog detaljnog testiranja, kao pobednici su se izdvojili "YSL Black Opium" u kategoriji ženskih parfema, dok je titulu najboljeg muškog parfema osvojila toaletna voda "Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme".

Parfem
foto: Printscreen/instagram

"Pobednici predstavljaju naš izbor najboljih od najboljih – kombinaciju vanvremenskih klasika i uzbudljivih noviteta. Bez obzira na to da li se držite svog prepoznatljivog mirisa ili volite da menjate parfeme u zavisnosti od raspoloženja, ovi izbori imaju jednu zajedničku stvar: svi mirišu neverovatno“, piše "Mari Kler".

YSL Black Opium je jedan od najpoznatijih parfema ove modne kuće i od svog lansiranja pre deset godina postao je pravi klasik. Njegova smelost i jedinstvenost dolaze do izražaja kroz neobičnu kombinaciju nota, što ga čini neodoljivim za ljubitelje luksuznih parfema.

Visoke note parfema "Black Opium" otvaraju se intenzivnim akordima crne kafe, što daje snažan i energičan početak. U srcu parfema nalazi se cvet narandže, koji unosi ženstvenost i suptilnost u miris, balansirajući oštar uvod. Donje note kedra i pačulija donose dubinu i čine ovaj miris dugotrajnim, idealnim za nošenje tokom celog dana.

Osim po svom mirisu, "Black Opium" se ističe i po svom upečatljivom dizajnu bočice. Prekrivena crnim šljokicama, ona simbolizuje glamur i smelost, savršeno oslikavajući esenciju parfema, čime osoba koja ga nosi, postaje pravo otelotvorenje čuvenog "Le Smokinga".

Stil/Zadovoljna

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs