Žene odlepile za novim parfemom koji koristi Aleksandra Prijović: Neverovatno privlači muškarce i košta čitavo bogatstvo

Novi parfem Aleksandre Prijović miriše na luksuz i savšren je za vrele letnje dane

Lepi & Zdravi
16:19h
Žene odlepile za novim parfemom koji koristi Aleksandra Prijović: Neverovatno privlači muškarce i košta čitavo bogatstvo
Foto: Printscreen Instagram/ aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović poslednjih meseci izbila je na sam vrh naše muzičke scene, gde god zakaže koncert, traži se karta žive, a paparaci su krenuli da je prate u stopu. Pripadnice lepšeg pola, posebno tinejdžerke u njoj traže insiraciju kada je u pitanju odabir odevnih kombinacija, a sada su oduševljene i novim parfemom koji Prija, kako joj često tepaju, koristi.

Naime, omiljeni miris trenutno najtraženije pevačice je čuveni Good Girl Gone Bad brenda Kilian.

Ali, za tople dane pred nama bira parfem koji je poznat po svojoj prefinjenoj cvetnoj noti i simbolizuje ženstvenost, ljubav i čistu eleganciju. Dakle, njen novi izbor je savršen letnji cvetni parfem za koji kažu da miriše na bogato.

U pitanju je À La Rose brenda Kurkdjian. To je jedan od omiljenih parfema među ženama zbog svoje raskošne i elegantne prirode. Ovaj parfem je poznat po svojoj prefinjenoj cvetnoj noti koja simbolizuje ženstvenost, ljubav i eleganciju.

Žene vole ovaj parfem zbog njegove sofisticirane kompozicije i emocija koje budi.

Lagani i senzualni miris predstavlja dve izuzetne ruže: Damascena ruža iz Bugarske i Centifolia ruža iz Grasa.

One parfemu daju senzualnu i raskošnu dimenziju. Bazne note su beli mošus koji mu daju mekoću i dubinu.

U svakoj boci ovog parfema nalazi se 250 svežih ruža iz Grasa koje su idealna podloga mekim i senzualnim tonovima meda, dok esencija 150 Damascena ruža iz Bugarske doprinosi gornjim notama svojim tonovima kruške i ličija.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

À La Rose simboliše ljubav, romantiku i ženstvenost. Ruža, kao dominantna nota u parfemu tradicionalno simbolizuje ljubav, strast i lepotu, što ovaj parfem čini idealnim izborom za žene koje vole da se osećaju sofisticirano i elegantno, piše Zadovoljna.

Uz to, Kurkdjian je poznat po kvalitetnim sastojcima i pažljivoj izradi parfema, pa je posebno popularan među ljubiteljima luksuznih mirisa.

Cena ovog parfema je oko 230 evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs