OMILJENI PARFEM JELENE KARLEUŠE: Uvek mu se vraća, a koriste ga veoma JAKE ŽENE za kojima se svi okreću

Omiljeni parfem Jelene Karleuše veoma je popularan među ženama.

Lepi & Zdravi
OMILJENI PARFEM JELENE KARLEUŠE: Uvek mu se vraća, a koriste ga veoma JAKE ŽENE za kojima se svi okreću
Foto: Kurir/ Stefan Stojanović

Parfemi predstavljaju lični pečat svake žene, a zanimljivo je da isti parfem na svakoj dami može mirisati potpuno drugačije. Postoje klasici koji nikada ne blede, a koje uglavnom koriste snažne žene.

Među njima je i omiljeni parfem Jelene Karleuše, a u pitanju je naravno "Chanel Coco Mademoiselle" koji je predstavljen 2001. godine kao moderna interpretacija klasičnog Chanel mirisa. Kreirao ga je legendarni parfimer Žak Polž, pronašavši inspiraciju u Koko Šanel, ikoni stila i nezavisnosti.

Jelena Karleuša
foto: ATA Images

Mirisne note koje su na vrhu su bergamot i pomorandža, srž čine jasmin i "jutarnje latice ruža", bazu čine pačuli, vetiver, vanila i beli mošus.

"Inače, obožavam jake i postojane parfeme koji mirišu na senzualnu i zavodljivu ženu, na se*s. Chanel parfemi su oduvek bili moj izbor. Trenutno koristim Chanel - Coco Mademoiselle, Allure, No 5… Postoji jedan Chanel parfem koji je moje tajno oružje za zavođenje pre odlaska u krevet, a to je Beige i kompanija Chanel ga godišnje proizvodi u limitiranoj seriji", rekla je jednom prilikom Jelena Karleuša.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs