OMILJENI PARFEMI ČUVENIH SRPKINJA: Mirišu na luksuz i postojani su ceo dan, Ceca i Karleuša koriste isti

Omiljeni parfemi čuvenih Srpkinja odišu luksuzom, a postojani su ceo dan i veoma su zavodljivi.

Nega
OMILJENI PARFEMI ČUVENIH SRPKINJA: Mirišu na luksuz i postojani su ceo dan, Ceca i Karleuša koriste isti
Foto: Shutterstock /Petar Aleksic /Nemanja Nikolic

Parfem može da otkrije mnogo toga o nama jer reflektuje naš lični ukus i daje drugima nešto po čemu nas mogu pamtiti gde god da se nalaze. Budući da parfemi predstavljaju lični pečat, mnogi ih obožavaju.

Lista parfema koje žene u Srbiji koriste je spoj svega onoga što se traži od mirisa koji ostaje na koži ceo dan. U nastavku smo izdvojili omiljene parfeme naših poznatih dama.

Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša

Jelena Karleuša
foto: Kurir/Ana Paunković

Postoje ljudi koji i pored novolansiranih mirisa na tržište, ostaju verni omiljenom parfemu koji koriste godinama, a jedna od njih je i Nataša Bekvalac.

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac se slažu oko jednog izbora, a to je svakako Chanel-ov ljubimac - Coco Mademoiselle. To je dvostruka kompozicija koja meša svežinu citrusa s senzualnim talasom sofisticiranog pačulija, notama specifičnim za Chanel.

Nataša Bekvalac
foto: Ahel/ATA

"Inače, obožavam jake i postojane parfeme koji mirišu na senzualnu i zavodljivu ženu, na se*s. Chanel parfemi su oduvek bili moj izbor. Trenutno koristim Chanel - Coco Mademoiselle, Allure, No 5… Postoji jedan Chanel parfem koji je moje tajno oružje za zavođenje pre odlaska u krevet, a to je Beige i kompanija Chanel ga godišnje proizvodi u limitiranoj seriji", rekla je jednom prilikom Jelena Karleuša.

Drugi favorit Nataše Bekvalac je ženstven i cvetan miris "Le Parfum" od Elie Saab.

Milica Pavlović

Milica Pavlović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Za razliku od Nataše Bekvalac i Jelene Karleuše, Milica Pavlović često menja parfeme jer joj, kako kaže, brzo dosade, pa tako na svojoj kozmetičkoj polici poseduje pravu malu kolekciju mirisa. Trenutno koristi Narciso Rodriguez.

Tamara Kalinić

Tamara Kalinić
foto: Profimedia

Tamara Kalinić poseduje u dva favorita među parfemima. Influenserka je kao drugi omiljeni parfem izdvojila unisex miris Lancôme - Figues & Agrumes koji ostaje tokom celog dana na koži, a kao drugi je navela jedan od popularnijih letnjih mirisa D&G Light Blue koji je savršen za sve koji vole cvetno-voćnu kombinaciju.

Zorannah

Zorana Jovanović
foto: Instagram / Zorannah

Naša poznata influenserka Zorannah pored parfema iz svoje kolekcije, često koristi slatkaste parfeme.

Što se tiče omiljenih blogerkinih, tu preovladava nota vanile: Lolita - Lempicka i Acqva e Zucchero, koji je uzgred unisex.

Emina Jahović

Emina Jahović
foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Za razliku od influenserke, Emina Jahović se ne odvaja od parfema iz svoje kolekcije, a reč je o Yaemina - Closer voćnom mirisu baziranom na notama orhideje i vanile.

Dragana Mićalović

Dragana Mićalović
foto: Ivana Savić/Objektivana

Glumica Dragana Mićalović već godinama koristi Creed - Aventus for Her, osnaživajući, samouveren, očaravajući i neodoljiv voćno – sveži parfem.

Ana Ivanović

Ana Ivanović
foto: ATA Images

Teniserka Ana Ivanović je jednom prilikom otkrila u kakvim mirisnim notama uživa.

- Moj izbor je najčešće "Creed - Love in White". Osvežavajuć je i idealan za leto. Volim i mirisne kolekcije Toma Forda i Narcisa Rodrigesa, koje su malo jače, pa ih obično nosim u večernjim satima, rekla je Ana jednom prilikom.

Jelena Đoković

Jelena Đoković
foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

S obzirom na zdrav način života koji vodi, Jelena Đoković je, za razliku od prethodnih dama, poslednjih godina privržena postojanim alternativama parfema - esencijalnim uljima koja, po svojoj jačini, pružaju miris najsličniji parfemu.

Ceca

Ceca Ražnatović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović poput nekih njenih koleginica voli Chanel parfeme.

- Iako sam do sada lansirala dva parfema, omiljeni su mi oni kuće "Chanel". Najčešće stavljam "Coco Mademoiselle", rekla je pre nekoliko godina za domaće medije.

Sanja Vučić

Sanja Vučić
foto: Promo

Calvin Klein - Euphoria.

Ovaj parfem preporučuje se svim damama koje traže sofisticiran i upadljiv miris. Zapravo, Calvin Klein Euphoria namijenjen je onim ženama koje inače ne vole teške mirise, ali žele nešto više od cvetnog ili citrusnog mirisa. Izražajna aroma koja odražava jednostavnu, a istovremeno luksuznu lepotu, baš poput orhideje koja ga je nadahnula čini ga posebnim.

Ana Nikolić

Ana Nikolić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Chanel 5

Pevačica Ana Nikolić odana je jednom brendu što se parfema tiče.

- To su Chanel parfemi. Chanel 5 koristim za posebne situacije, crni Chanel za noć i zimu, a Chanel Mademoiselle za sve prilike - otkrila je Ana.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs